Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 19:25, 03 cze 2012

noemi napisał(a)
Syla Danusia potwierdziła Twoje zalecenia !!! Dziękuję i buziaki przesyłam

oto dowód :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/991-ogrod-magdalenka?page=116

To fajowo będziesz ciachać już bez obaw !!! a ja będę spać spokojnie
Syla 19:32, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
2 lata ... niewiarygodne ... a jednak prawdziwe

Tak pawdę mówiąc to wszystko posadziłam w zeszłym sezonie a w tym sezonie małe korekty i nowe nasadzenia ..... ale kości i stawy to wszystko teraz czują Jest coś niesamowitego w pracy w ogrodzie .... wychodzę z domu śpiąca i leniwa a jak tylko dotknę łopaty to energia i chęci same powracają Muszę dbać o moją łopatę
baraga1904 19:35, 03 cze 2012

Może mi ją pożyczysz na jakiś rok... 2 latka..
Chyba ma magiczną siłę..
Syla 19:38, 03 cze 2012

baraga1904 napisał(a)
Przejrzałam cały watek od początku po raz kolejny - i na końcu.... efekt jest powalający.....
Jak na dwa lata własnej pracy..... wielki szacunek Sylwio!

Bardzo dziękuję ....... jak sobie przypominam wstecz moją dłubaninę i skrobanie darni motyczką i wbijanie palików ok 2000szt a potem usuwanie i zmienianie .... Sypanie kamieni i żwirku potem ściąganie tego ponownie....zawrót głowy ..... Nikt za mną nie nadąża ...... A energii co raz mniej niestety , ale tam , wszystko jest teraz na najlepszej drodze z pomocą Danusi i Ogrodowiczan , że kiedyś będę zadowolona z tego co mam ......pozdrawiam i ściskam mocno
Konstancja30 19:40, 03 cze 2012

Syla napisał(a)

Tak pawdę mówiąc to wszystko posadziłam w zeszłym sezonie a w tym sezonie małe korekty i nowe nasadzenia ..... ale kości i stawy to wszystko teraz czują Jest coś niesamowitego w pracy w ogrodzie .... wychodzę z domu śpiąca i leniwa a jak tylko dotknę łopaty to energia i chęci same powracają Muszę dbać o moją łopatę

powtórzę się bo napisałam już o tym u Marzenki ... ziemia i rośliny choć wymagają wiele pracy potrafią ją zwrócić w niewiarygodny sposób w postaci szczęścia ... to najlepszy antydepresant
Syla 19:43, 03 cze 2012

baraga1904 napisał(a)
Może mi ją pożyczysz na jakiś rok... 2 latka..
Chyba ma magiczną siłę..

Dla mnie jest magiczna naupycham jej a ona milczy jak zaklęta hehehehhe
Jak już brakuje mi sił to mogę sobie z nią nawet pogadać a ona mi nie odpyskuje i nie powie że to nie ma sensu i żebym sobie dała spokój ...... Żartuję oczywiście ...... muszę skończyć to co zaczęłam bo nie zaznam spokoju
Syla 19:45, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

powtórzę się bo napisałam już o tym u Marzenki ... ziemia i rośliny choć wymagają wiele pracy potrafią ją zwrócić w niewiarygodny sposób w postaci szczęścia ... to najlepszy antydepresant

100% racji ..... Praca w ogrodzie działa jak dobry psychoterapeuta
baraga1904 19:47, 03 cze 2012

Chciałam napisac, że jak skończysz to mi ją pożyczysz, ale ta zabawa nie ma końca...na to wygląda...
To może jest mi potrzebna nowa?
Ależ Ty masz Sylwia pozytywu!!!!
Syla 19:59, 03 cze 2012

baraga1904 napisał(a)
Chciałam napisac, że jak skończysz to mi ją pożyczysz, ale ta zabawa nie ma końca...na to wygląda...

Dziewczyny mnie zapewniały , że ogród to niekończąca się opowieść i praca zarazem .... Pomału się oswajam z tymi myślami , że nie ma co marzyć o leżakowaniu
baraga1904 20:11, 03 cze 2012

Syla napisał(a)

Dziewczyny mnie zapewniały , że ogród to niekończąca się opowieść i praca zarazem .... Pomału się oswajam z tymi myślami , że nie ma co marzyć o leżakowaniu

A mejsce do leżakowania masz wspaniałe...Nie trzeba egzotycznych podrózy żeby wypocząc...no chyba że na tydzień, tylko pozwiedzac, kupic pamiatki i do swojego domku i..ogródka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies