Sylwia, kupiłam dziś roślinki do skopiowania twoich donic przed domem
Dopiero jak wiozłam je w bagażniku, to pomyślałam jak je posadzić obok siebie, skoro wrzosy są kwasolubne...?
Czy po prostu wysadziłaś z doniczki i dosypałaś brakującą ziemię?
Pewnie i tak potraktuję je jako jednoroczne ale chciałabym aby cieszyły oko jak najdłużej...
Witam Iza u siebie ja do chwili obecnej wysłuchuję , że za gęsto, że za dużo i ciągle coś ..... Zawsze możesz dostadzić i uzupełnić kolorami puste rabatki Napewno będziesz miała pięknie .... Byłam u Ciebie i widziałam pomoc koleżanek wraz z projekcikiem .... Trzymam mocno kciuki
Zapraszam do oglądania nieustająco dziękuję ... Mam nadzieję ,że dalsze nasadzenia również będą cieszyć nie tylko moje oko ale działania w nowe nasadzenia rozpocznę w przyszłym sezonie .... Teraz pozostała mi tylko do rozsypania kora .....pozdrawiam
Do donic nasypałam ziemi pod iglaki /nie torf/ ... Jeśli uda mi się je gdzieś przechować zimą i tu myślę o szkole do której przewiozę donice to fajnie , bo wiosną wystawię ponownie lub wysadzę do gruntu ale jeśli nie to przeznaczę niestety na stratę , ponieważ w garażu miejsca brak ....
Dziękuję , że zaglądasz Cisza , bo w zasadzie nic się nowego nie dzieję .... Ale kilka fotek zamieszczę , choć większość ujęć już się powtarza a nic nowego nie robiłam buziak
Zdjęcia z zakończenia prac ściankowych przy ogrodzie zimowym oraz altanie .... Postawione ściany będą od wnętrza oraz na zewnącz wykańczane kamieniem ......