Planuję w tym roku zamknąć temat altany , natomiast w ogrodach zimowych samą stolarkę aluminiową . Cała reszta , to przyszły sezon , cały .... Przymrozki były tak jak i u Sebastiana ....mamy podobnie ....
Nie mogę się napatrzeć na Twój ogród, jest cudowny...
A zaczęłaś 2 lata temu, prawda?
Z czego przewidujesz dach w ogrodzie zimowym?
Dziękuję właściwie to wszystko zaczęłam od początku w zeszłym sezonie ... zgodnie z tytułem mojego wątku To co było posadzone zostało przemieszczone w inne miejsce lub wogóle opuściło mój ogród
Dachy będą przeszklone .... pozdrawiam
Kasia - dziękuję
Marzenka - z niecierpliwością wyglądam zimy aby złapać odrobinę oddechu ... Za dużo się ostatnio działo ..... jeszcze tylko rozsypanie kory i zamykam tegoroczne prace ogrodowe dziękuję za miłe słowa
Ania - ogromnie się cieszę , że wreszcie nareszcie udało mi się Ciebie przekonać do tych kolorowych listków.... Z ogromną przyjemnością zrobię z Tobą zakupy żurawkowe i nawet nieprzymuszona posadzę w Twoim ogordzie .... Będą idealne do Twoich cudnych nasadzeń trawiastych i nie tylko
Sylwia odpoczywaj kochana. Ciesz się teraz budową A myślę, że ogrod z nowymi budowlami nabiera nowego wymiaru I będzie jeszcze piękniej Jak Ciebie znam to tak mistrzowsko będzie wszystko wkomponowane, że będziemy piac z zachwytu