Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Michael 20:04, 11 paź 2012

No Sylwio to już wiem co i jak więc trzeba na wiosne zakupić
lista zakupów nie zna granic tylko czy portfel wytrzyma
nieszka 20:06, 11 paź 2012

Witaj Syla!
Czy Twoja Picea glauca 'Daisy’s White" rośnie w pełnym słońcu? Bo ja też zdaje się ją (bo nie jestem pewna) ale rośnie bardziej w cieniu i jasne przebarwienia ma tylko na wiosnę, jak więcej słońca dociera..
Syla 20:07, 11 paź 2012

aga_k napisał(a)
Na pewno sobie poradzą już nie takie rzeczy u Ciebie widziałam

A to się dopiero okaże na wiosnę .... poczekamy , zobaczymy .... sama jestem ciekawa Jak dadzą radę to sobie posadzę w kilku miejscach jako wypełniacze ....Czasami trafiają się takie o intensywnych kolorach , na takie będę polować
Syla 20:08, 11 paź 2012

mirka napisał(a)
Syla nie mogę sie napatrzec na twoje dzieło ,jest cudnie

Dziękuję bardzo
Madzenka 20:09, 11 paź 2012

Sylwia patrzę jak pieknie u Ciebie! Dlaczego czujesz się jak babcia?
Syla 20:10, 11 paź 2012

Michael napisał(a)
No Sylwio to już wiem co i jak więc trzeba na wiosne zakupić
lista zakupów nie zna granic tylko czy portfel wytrzyma

Na wiosnę to pewnie pojawią się wrzoście a te preferują nawet i półcień ale to już zapewne wiesz Działaj na tyle na ile będziesz mógł ....
Syla 20:13, 11 paź 2012

nieszka napisał(a)
Witaj Syla!
Czy Twoja Picea glauca 'Daisy’s White" rośnie w pełnym słońcu? Bo ja też zdaje się ją (bo nie jestem pewna) ale rośnie bardziej w cieniu i jasne przebarwienia ma tylko na wiosnę, jak więcej słońca dociera..

Moja rośnie od południowej strony .... słońca ma w dużej ilości i ładnie się wybarwia na jasno.... pozdrawiam
Syla 20:19, 11 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia patrzę jak pieknie u Ciebie! Dlaczego czujesz się jak babcia?

Bo z taką troską napisałam słowa .... " że cała i zdrowa wróciłaś " Moja babcia tak mawiała "chwała wszystkim , że cała i zdrowa z podróży wróciła"

Jeszcze się nie czuję jak babcia .... to jeszcze mam nadzieję długo przede mną no !! chyba , że się syn postara , no to cóż ja .... zaakceptuję fakt ale czuć się będę jak młoda mama
Mala_Mi 20:36, 11 paź 2012

Syla napisał(a)

A mnie zauroczył miłorząb.... taki żółciutki jak kurczaczek wielkanocny Mój jeszcze full zielony...

U mnie były lekko zaniedbane w tym roku .... może dlatego takie intensywnie żółte ....bo i listki już zaczęły gubić .... Ja mam odmianę Troll

Mój miłorząb jest odmiany Prezent od Danusi Symbol Ogrodowiska...... piękna nazwa.....
Ale u Ciebie pismo obrazkowe piękne......... tak cudnie wykaligrafowane....... z wielką przyjmemnością pooglądałam.. aż do Twojej odpowiedzi
monteverde 20:37, 11 paź 2012

U mnie też się nie trzymają ale zobaczymy, ostatni raz zostaną, a potem jak sezonowe będę traktowała