Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

an_tre 23:17, 24 paź 2012

Sylwia nagoniłam prace altankowe i zachwyciłam się pięknymi mokrymi fotkami fotka z wiszącą kroplą cudeńko pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
goniako 07:22, 25 paź 2012

Witaj Sylwio!
Wreszcie przejrzałam Twój wątek "od deski do deski". Zajeło mi to trochę czasu ale było warto. Bardzo podoba mi się Twój ogród, Twoje pomysły. I tak sobie pomyslałam że może zajrzałabyś do mojego ogródeczka i coś doradziła jak zaplanować rabatki. Piszę zaplanować bo w tym roku raczej już nic z nimi nie zrobię ale przez zimę bym sobie coś poukładała w głowie i wiosną - do dzieła!
Keri 10:19, 26 paź 2012

Sylwio, czy pod korą masz warstwe agrowłókniny?? Podziwiam Twoje zmiany ogrodowe i jestem pełna podziwu! pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 11:26, 26 paź 2012

Syla, za zimno dla Ciebie, żeby jakies nowe przesadzania, sadzenia etc uskuteczniać? A cebulowych nie sadzisz? bo ja właśnie kończę mój cebulowy maraton - jeszcze jakieś 150 do wsadzenia i będzie zrobione! Pozdrawiam słonecznie
Syla 14:27, 26 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Syla, za zimno dla Ciebie, żeby jakies nowe przesadzania, sadzenia etc uskuteczniać? A cebulowych nie sadzisz? bo ja właśnie kończę mój cebulowy maraton - jeszcze jakieś 150 do wsadzenia i będzie zrobione! Pozdrawiam słonecznie

Agata , ja nic ... dosłownie nic ogrodowo nie robię , nie sadzę , nie przesadzam i nie dosadzam ja czekam aż będzie ciepło !!! a z cebulkami rozpocznę szaleństwo przyszłej jesieni jak będzie wszystko na tip top buziak
Syla 14:28, 26 paź 2012

Keri napisał(a)
Sylwio, czy pod korą masz warstwe agrowłókniny?? Podziwiam Twoje zmiany ogrodowe i jestem pełna podziwu! pozdrawiam serdecznie

Agrowłókninę mam jedynie na wyspie żwirkowej , cała reszta to tylko kora pozdrawiam i dziękuję
Syla 14:30, 26 paź 2012

goniako napisał(a)
Witaj Sylwio!
Wreszcie przejrzałam Twój wątek "od deski do deski". Zajeło mi to trochę czasu ale było warto. Bardzo podoba mi się Twój ogród, Twoje pomysły. I tak sobie pomyslałam że może zajrzałabyś do mojego ogródeczka i coś doradziła jak zaplanować rabatki. Piszę zaplanować bo w tym roku raczej już nic z nimi nie zrobię ale przez zimę bym sobie coś poukładała w głowie i wiosną - do dzieła!

Dzięki za odwiedziny .... Byłam u Ciebie i widzę zaangażowanie młodych artystów ... Będziesz zadowolona pozdrawiam
Syla 14:32, 26 paź 2012

kasik778 napisał(a)
Przyszłam się przywitać, widzę w innych watkach twoje projekty, które są zachwycające

oczywiście twój watek muszę przeczytać od początku, choć to wyzwanie

ale dałam radę u Marzenki to dam i u ciebie, pozdrawiam serdecznie właścicielkę pięknego ogrodu

Cześć Kasiu może tyle nie czytaj bo szkoda czasu .... zacznij od końca samymi fotkami będzie szybko i obrazowo pozdrawiam i dziękuję
Syla 14:34, 26 paź 2012

gusiarz napisał(a)
Witaj Sylwio - rewizyta
Zaglądałam do Ciebie niejednokrotnie, kiedyś nawet ślad zostawiłam. Wspaniały ogród! Super. Sama zaczynam się łapać na tym, że marzę jak by to było fajnie mieć ogród zimowy. I jeszcze staw kąpielowy mi się marzy... ach te marzenia

Marzenia są po to by je spełniać jak tylko jest taka możliwość .... Mnie się udało i jestem szczęśliwa ..... a co do stawu to muszę zadowolić się jedynie basenem buziak
Syla 14:35, 26 paź 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ale ujęcia pajęczynek śliczne .Pozdrawiam.

Dziękuję Zbysiu pozdrawiam