Najprawdziwsza prawda. Trzeba marzyć i marzenia się spelniają .....
A staw to moje marzenie , na razie jest oczko wwodne, ale morze kiedyś na większej działce z mniejszym domem
Powiem Wam dziewczyny, że w moim wypadku marzenia spełniają się. Nawet te najbardziej skryte i nikomu nie ujawniane. Czasami aż się boję marzyć, bo jeszcz sie spełni
Witaj Sylwio - rewizyta
Zaglądałam do Ciebie niejednokrotnie, kiedyś nawet ślad zostawiłam. Wspaniały ogród! Super. Sama zaczynam się łapać na tym, że marzę jak by to było fajnie mieć ogród zimowy. I jeszcze staw kąpielowy mi się marzy... ach te marzenia
Marzenia są po to by je spełniać jak tylko jest taka możliwość .... Mnie się udało i jestem szczęśliwa ..... a co do stawu to muszę zadowolić się jedynie basenem buziak
Najprawdziwsza prawda. Trzeba marzyć i marzenia się spelniają .....
A staw to moje marzenie , na razie jest oczko wwodne, ale morze kiedyś na większej działce z mniejszym domem
Ja już wymiękłam i to co robię to ostatnie moje podrygi w rewolucjach i tych domowych i ogrodowych.... Marzy mi się już nic nierobienie w dużym tego słowa znaczeniu ..... Takie przesadzenie roślinki tu i ówdzie lub pielęgnacja ogrodu w to się nie wlicza i będzie tylko przyjemnością ogromną ... No ale na ten stan ducha muszę jeszcze chwilkę poczekać .....