Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 14:36, 26 paź 2012

an_tre napisał(a)
Sylwia nagoniłam prace altankowe i zachwyciłam się pięknymi mokrymi fotkami fotka z wiszącą kroplą cudeńko pozdrawiam

Dziękuję Aniu ... gdzieś odgapiłam ujęcie kropli ....Takie maleństwo i tyle w niej uroku buziam
Syla 14:38, 26 paź 2012

anna_studio napisał(a)
....a zapomniałabym...zdjęcia pajęczynek..śliczności... pełna profeska...

podglądam Mistrzynię i się uczę bardzo dziękuję
kasik778 18:19, 26 paź 2012

Już nawet Danusia poleciła mi przeczytanie twojego wątku, jestem na 200 którejś i to lepsza lektura niż film przygodowy
Madzenka 07:59, 27 paź 2012

Syla napisał(a)

Witaj Sylwio - rewizyta
Zaglądałam do Ciebie niejednokrotnie, kiedyś nawet ślad zostawiłam. Wspaniały ogród! Super. Sama zaczynam się łapać na tym, że marzę jak by to było fajnie mieć ogród zimowy. I jeszcze staw kąpielowy mi się marzy... ach te marzenia

Marzenia są po to by je spełniać jak tylko jest taka możliwość .... Mnie się udało i jestem szczęśliwa ..... a co do stawu to muszę zadowolić się jedynie basenem buziak

Najprawdziwsza prawda. Trzeba marzyć i marzenia się spelniają .....
A staw to moje marzenie , na razie jest oczko wwodne, ale morze kiedyś na większej działce z mniejszym domem
Enya73 12:10, 27 paź 2012

Marzenka, to może się zamienimy? Ja mam większą działkę ze stawem i mniejszym domem Ja biorę Twój w ciemno I ogród zimowy już masz, to tym bardziej
Urszulla 12:34, 27 paź 2012

Fajne wymiany domów prowadzicie. Przypomniały mi się telewizyjne zamiany małżeństw

Cały czas myślę że tu na O. jest najlepiej bo każdy ogród jest dla naszej przyjemności, a u siebie wszystkiego co nam się podoba mieć nie można
gusiarz 12:40, 27 paź 2012

Powiem Wam dziewczyny, że w moim wypadku marzenia spełniają się. Nawet te najbardziej skryte i nikomu nie ujawniane. Czasami aż się boję marzyć, bo jeszcz sie spełni
AniaDS 13:33, 27 paź 2012

Oj, to ja bym też tak chciała. Chociaż od czasu do czasu...
Syla 13:42, 27 paź 2012

kasik778 napisał(a)
Już nawet Danusia poleciła mi przeczytanie twojego wątku, jestem na 200 którejś i to lepsza lektura niż film przygodowy

No bo przecież nikt inny nie przyczynił się do takich zmian dziękuję Kasiu
Syla 13:51, 27 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Witaj Sylwio - rewizyta
Zaglądałam do Ciebie niejednokrotnie, kiedyś nawet ślad zostawiłam. Wspaniały ogród! Super. Sama zaczynam się łapać na tym, że marzę jak by to było fajnie mieć ogród zimowy. I jeszcze staw kąpielowy mi się marzy... ach te marzenia

Marzenia są po to by je spełniać jak tylko jest taka możliwość .... Mnie się udało i jestem szczęśliwa ..... a co do stawu to muszę zadowolić się jedynie basenem buziak

Najprawdziwsza prawda. Trzeba marzyć i marzenia się spelniają .....
A staw to moje marzenie , na razie jest oczko wwodne, ale morze kiedyś na większej działce z mniejszym domem

Ja już wymiękłam i to co robię to ostatnie moje podrygi w rewolucjach i tych domowych i ogrodowych.... Marzy mi się już nic nierobienie w dużym tego słowa znaczeniu ..... Takie przesadzenie roślinki tu i ówdzie lub pielęgnacja ogrodu w to się nie wlicza i będzie tylko przyjemnością ogromną ... No ale na ten stan ducha muszę jeszcze chwilkę poczekać .....