Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Neska 09:18, 30 paź 2012

Sylwia cudowne zimowe zdjęcia. U mnie zima nie odpuszcza. Nie ma roboty w ogrodzie biorę się za dom.
zbigniew_gazda 09:51, 30 paź 2012

Syla napisał(a)

Do nas śnieg nie dotarł jak na razie. Bardzo nie lubię zimy. Pozdrowienia.

Myślę , że śnieg Cię jednak nie oszczędzi .... Najgorsze , że mam zastępcze auto a w nim letnie opony .... Moje się maluje a ma zimówki , odbiór dopiero w środę jak śniegu nie będzie ; )

Moje stoi na zewnątrz domu z letnimi oponami bo nie wjadę do garażu (zawalony w związku z remontem ) . Jak będzie dalej zima to trzeba zmienić koła u mechanika . A jak się ociepli i posprzątam garaż to przecież sam wymienię 4 koła z zimowymi oponami.
aga_k 11:37, 30 paź 2012

Ja też wczoraj wybrałam się po wiązanki i w drodze powrotnej za wesoło nie było.....jak ten mokry śnieg zaczął marznąć to z hamowaniem były problemy....ale jest nadzieja, że się ociepli i będzie można jeszcze coś podłubać w ogródku....pozdrawiam cieplutko
popcorn 14:32, 31 paź 2012

Hej Syla,
kupiłam sobie nasiona ostrogowca - podobno lepiej z nasion niz z siewek; tanio, tu:

http://allegro.pl/cudo-ostrogowiec-czerwony-kwitnie-5-m-cy-gratis-i2748009912.html?source=oo

pozdrawiam!!
popcorn 14:33, 31 paź 2012

Piękne zdjęcia ze śniegiem - rzeczywiście jak polukrowany masz ogród!
u nas już stopniało...
Madzenka 19:40, 31 paź 2012

Co tu tak cichutko??? Altana się buduje??
Syla 20:07, 31 paź 2012

Śnieg posypał , Kuba zdążył się nacieszyć i ulepić bałwana ....Stan na dzisiaj , śniegu brak ! Samochód nadal w warsztacie a w zastępczym psuje się wszystko co się da Dzisiejsze korki kilometrowe dały się we znaki ale jutro będzie lepszy dzień
Dziękuję Karolina za namiary .... zapisałam sobie tę roślinkę bo kolor i długie kwitnienie zwrócił moją uwagę , tym bardziej , że w połączeniu szałwi omszonej fioletowej i ostrogowca w czerwieni będzie mi odpowiadał ... Na razie to takie papierowe dywagacje
Przesyłam ogrodowiskowe buziaki
Syla 20:09, 31 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Robi się drewno na altanę tzn impregnuje , maluje , docina ale poza moim wzrokiem ... Jak będzie gotowe to przyjedzie .... i się zamontuje bez znaczenia czy będzie śnieg czy śniegu będzie brak
siaaska 00:16, 01 lis 2012

Cześc Syla nie zaglądałam na Ogrodowisko prawie miesiąc i zaległości nadrobić nie mogę... Pooglądałam chociaż zdjęcia Dzieje się u Ciebie... fajnie że robota idzie Ośnieżony ogród wygląda bajkowo ale cieszę się że już stopniał.... Sporo mam jeszcze do zrobienia... cebulowe do posadzenia więc lepiej żeby było ciepło Ty już odpuściłaś prace ogrodowe? Troszkę zimno ale co tam... Ciepłe ubranko i do pracy
Madzenka 07:04, 01 lis 2012

Syla napisał(a)

Robi się drewno na altanę tzn impregnuje , maluje , docina ale poza moim wzrokiem ... Jak będzie gotowe to przyjedzie .... i się zamontuje bez znaczenia czy będzie śnieg czy śniegu będzie brak

A to dobrze!! Na jaki kolor będzie pomalowane drewno altany?