Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

aga_k 19:08, 10 lis 2012

Sylwia, a jak tam Twoja budowa?
Syla 19:17, 10 lis 2012

aga_k napisał(a)
Sylwia, a jak tam Twoja budowa?

U mnie nic się nie dzieje ...... jak stało tak stoi ..... czekam cierpliwie na drewno
aga_k 19:21, 10 lis 2012

to ja się łączę z Tobą i też poczekam cierpliwie na relację fotograficzną
Syla 19:25, 10 lis 2012

aga_k napisał(a)
to ja się łączę z Tobą i też poczekam cierpliwie na relację fotograficzną

razem będzie łatwiej dzięki
Syla 19:27, 10 lis 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Naczytałam się dziś na kilku wątkach o tych opuchlakach i stwierdzam, ze chyba też je przywiozłam do ogrodu z jednym rh, miał takie wcięcia chyba od początku, ze mnie taki znawca, że nie zwróciłam na to uwagi. Muszę wyjść na dwór i mu się przyjrzeć, ale na pewno na jakiejś żurawce u siebie też widziałam niedawno dziwne wcięcia w liściu, więc wiosną szykuje się większa ogrodowiskowa walka z robalami
Pozdrawiam

Noooo, będziem działać , koniecznie .... bo liście od bylin mam zdrowe tylko wygryzione brrrr ale mnie to denerwuje ... pozdrawiam
kasik778 21:37, 10 lis 2012

Syla też czekam na rozwój wydarzeń u ciebie, zwłaszcza, że przeczytałam cały wątek od A do Z, więc jestem w końcu na bieżąco, ale rzeczywiście jesteś królową żurawek na forum, twoje są niesamowite

pozdrawiam
Syla 21:44, 10 lis 2012

kasik778 napisał(a)
Syla też czekam na rozwój wydarzeń u ciebie, zwłaszcza, że przeczytałam cały wątek od A do Z, więc jestem w końcu na bieżąco, ale rzeczywiście jesteś królową żurawek na forum, twoje są niesamowite

pozdrawiam

robią może wrażenie bo jest ich po kilkanaście sadzonych razem .....będę na wiosnę dzielić i będzie jeszcze więcej mam jedynie nadzieję ,że poradzę sobie z robalami i innymi gadami co by się śniadankiem dla nich nie stały buziam .......
Gardenarium 22:10, 10 lis 2012

Na pocieszenie powiem, że ja też przywiozłam robala, chociaż się na nim znam, to siedział chyba w bryle korzeniowej po wycięć na liściach nie było, a i tak mam też. U mnie upodobał sobie trzmieliny

Instagram Ogrodowiska
Syla 22:17, 10 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Na pocieszenie powiem, że ja też przywiozłam robala, chociaż się na nim znam, to siedział chyba w bryle korzeniowej po wycięć na liściach nie było, a i tak mam też. U mnie upodobał sobie trzmieliny

Również będziesz działać z nicieniami ???? Danusiu ja zawsze do się zapraszam !!!! serdecznie !!!!
Gardenarium 22:18, 10 lis 2012

Byłam bardzo krótko a po nocy nie było sensu

Będę lać nicienie czyli Larvanen, bo łaziły mi po ścianach czarne opuchlaki

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies