Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

SlonecznyOgrod 21:21, 23 mar 2022

Piękna wiosenka u Ciebie ale widziałam już też u siebie miodunkę z kwiatkami i byłam w szoku, że to już
nicol21 21:59, 25 mar 2022

Aaaaa to tu się przeniosłaś!Dziwiłam się, że w powiadomieniach nic z Twojego wątku.
Super pomysł z tą różą wykładająca się w stronę ogrodu.
Piękne kolory iwidoki ze szkółki.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Roocika 13:54, 29 mar 2022

Anda napisał(a)
Mój ulubiony wiosenny duet - Scilla sibirica i Anemone blanda

Koniec

Cudnie, może w tym roku mi się uda kupić i posadzić na frontowej
Anda 12:57, 02 kwi 2022

beta napisał(a)
Ale piękna wiosna u Ciebie Ewo
wpadam zobaczyć co u was słychać

Hej Wróciłaś na forum czy tylko wpadłaś w przelocie? Jaka wiosna u Ciebie? U mnie dziś śnieg.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 13:00, 02 kwi 2022

DariaB napisał(a)
Ależ cudownie się u Ciebie wiosna rozpoczyna siewki chryzantemy imponujące.

Chryzantema ta była najpierw w donicy parę lat. Po przeniesieniu do gruntu ładnie się rozrosła

Basieksp napisał(a)
Śliczne przylaszczki one takie delikatne w swojej urodzie ja swoje mam w takim kącie, chyba je przesadzę, bo tak jakoś chyba niespecjalnie im tam jest, a są takie ładne

Przylaszczki bardzo lubię. Jakoś nie rozrastają się u mnie za bardzo niestety. Jakie były takie są.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 13:02, 02 kwi 2022

ryska napisał(a)
Pozbyłam się jednej hortensji ogrodowej i mam miejsce na przylaszczki
A cebulica u mnie nawet jeszcze z ziemi nie wyszła.

To jest fajne w ogrodzie, że rośliny zastępują inne rośliny Cebulica u mnie niedługa zacznie przekwitać

antracyt napisał(a)

Chyba też Scilla sibirica do moich Anemone blada dokupię

Piękny pierwszy dzień wiosny u Ciebie

Tak było, bo dziś śnieg. Tyle śniegu nie było tutaj zimą, a teraz jest
Anda 13:05, 02 kwi 2022

Rumianka napisał(a)
Ewcia, Twoje ciemierniki stoją jak żołnierze, a u mnie jakieś takie niski dość, czemu?

To jest pewnie zależne od odmiany

Helen napisał(a)
Ewa, bardzo przyjemnie się u Ciebie siedzi i wypatruje wiosny.
Całkiem masz już zielono, u nas chyba się trochę za sucho zrobiło i ta wiosna taka niemrawa jakaś.
Muszę jutro poobserwować cercisa czy też ma wypustki na gałązkach, byłoby bardzo miło gdyby zakwitł tej wiosny.
Macham i pozdrawiam serdecznie.

U nas wiosnę na chwilę zastąpiła zima. Dziś śnieg leży. W czwartek cały dzień padał deszcz a wczoraj śnieg. Było już bardzo sucho, więc cieszy mnie wszystko co mokre Mam tylko nadzieję, że mróz nie zniszczy pączków judaszowca.
Anda 13:06, 02 kwi 2022

Magleska napisał(a)
Ewuś u Ciebie wiosna już na całego same śliczności pokazałaś

Dzisiaj za to leży śnieg

Wiolka5_7 napisał(a)
Ewcia ale masz już fajna wiosnę kwiatuszki śliczne

Kwiatuszki nakryła teraz biała pierzynka
Anda 13:08, 02 kwi 2022

Johanka77 napisał(a)

Ewa! Twoje zdjęcia zawsze powodują, że już tęsknię za tym, co będzie u nas za jakieś dwa-trzy tygodnie
Wiosna malowana!

U mnie dzisiaj powrót zimy. Myślę jednak, że za parę dni wróci wiosna
Anda 13:10, 02 kwi 2022

Nowa12 napisał(a)
Jednak u Was cieplejszy klimat bo już masz naprawdę wiosnę a nie tylko jej przebłyski jak u nas.

Tak, wiosna na całego. Jednak dzisiaj leży u mnie śnieg, więc zima jeszcze na chwilę powróciła

Agania napisał(a)
Dopiero zauważyłam nowy wątek
Przyleciałam Ewuś, jak tylko zobaczyłam piękne zdjęcia i wiosenne perełeczki

Aganiu, jak fajnie, że wpadłaś Nie wyrabiam na zakrętach, ale zaraz pójdę zobaczyć co u Ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies