Nie mogę się zdecydować co bardziej mi się podoba, skrzydlate czy rogate
Zdążyłaś z porządkami przed deszczem. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie cały tydzień pod znakiem opadów się zapowiada
Muszelko - siebie też a ten shorts znalazłam w polecanym przez Ciebie ogrodzie Chinki
Ściągnęłam sobie od Ciebie zimujący w gruncie por Bartek i ogórce śremskie zapisuję q pamięci
Zuza dzięki, ale co do pracy reszta leży odłogiem bo straszny wicher był, że Elisce plombę wyrwało w końcu jeszcze zima i ma nieźle przymrozić w lutym jeszcze.
Elisko w sumie rzuciłam się 2 dni jak słonko wyszlo, bo mnie natchnęło nadzieją, ale nadzieja skończyła się po tych 2 dniach i dalej zastój, ale za to odgruzowuję dom na raty
Bożenko, superowe rdzewiaczki! Gdzie takie wyhaczyłaś?
Nie ma to jak z mopem między rabatami ganiać !!!
U mnie ślimaki pewnie byłyby zadowolone z takiej nawierzchni między rabatami
Pogoda jak zwykle bawi się z nami w kotka i myszkę. U mnie jutro ma być słonecznie i +9, ale cały dzień mam kaszlące wnuki, więc pewnie nie da się skorzystać z pogody, chyba ,że przestanie wiać
Mam pytanie - czy ktoś z Was próbował zrobić i używać miksturę Mazana? Z jakim rezultatem?
Pytam bo kupiłam w zeszłym roku wszystkie potrzebne preparaty
Zaczęłam czytać Jego wątek i już na początku jest bardzo interesujący z 2012 roku i będę czytać dalej:
O którą miksturę pytasz? On miał chyba 3 przepisy (HT, OW). U mnie na 21 stronie jest podsumowanie tych sposobów jako skopiowane najważniejsze posty z tego wątku i drugiego.
Pati bardziej o OW używanej od fazy siewki, żeby ją na starcie wzmocnić. Ale też mam zamiar w tym roku PW. W zeszłym roku byłam zbyt popędliwa w niektórych działaniach i za szybko wysadziłam, i za dużo, i za wcześnie, i kiepska ziemia do wysiewów w tym roku jeszcze nie zaczęłam, ale za to przejrzałam zbiór nasion, dokupiłam brakujące i czekam na przesyłkę. Planuję w końcówce lutego
A czy Tobie udało się coś zastosować?