Wczoraj już nie udało mi się do Was zajrzeć i zamieścić troszkę cieplejszych zdjęć ale mam nadzieję dzisiaj wszystko nadrobić...
Zbyszku witaj w moim małym raju

Z Bielska pochodzi mój mąż Arek. Ja to taki mały wędrownik jestem

Urodziłam się w Zamościu, później z rodzicami mieszkaliśmy w małej wiosce niedaleko Nowego Sącza, Limanowej a teraz zawędrowałam do Bielska i tutaj chyba już zostanę
Bogdzia witaj

Taka przestrzeń ma swoje plusy i minusy.... ale jak wszędzie. Nie ukrywam że troszkę brakuje sąsiadów, pewnie jak się pojawią to będę miała już dość
popcarol widoki naprawdę piękne. Działka spodobała się nam od pierwszego wejrzenia. Na szczęście nie wszystko nasze bo ciężko byłoby to wszystko ogarnąć

Dziękuję i zapraszam
Aniu nasza działeczka nie jest wcale duża. Ma niecałe 10arów - 20x50 ale ta przestrzeń dookoła wszystko nadrabia i nie chciałabym się tak bardzo zasłaniać. Troszkę nie zaszkodzi bo w tych polach to wieje okrutnie....
Widzę że sama Szefowa do mnie zajrzała a mnie wczoraj już nie było

Witaj
Danusiu w moim małym ogródku. I tak brakuje czasu żeby go do końca ogarnąć o finansach już nie wspomnę. Ale staramy się żeby zaczął wyglądać jak ogród a nie plac budowy, chociaż cały czas nim jest. Sporo jeszcze prac wykończeniowych....
Pozytywne myślenie jest najważniejsze

Niektórzy nie wierzyli że uda się nam wybudować domek

Jednak marzenia się spełniają

Trzeba tylko mocno marzyć i włożyć trochę swojej pracy
Po bokach mamy sąsiadkę która cały czas uprawia swoje pole więc chyba nie szybko sprzeda działki a tym bardziej nie będzie się budować. Za nami działeczka jest sprzedana ale jakoś nie spieszą się z budową. Naprzeciwko nas też jedna jest sprzedana ale na razie cisza

Może to i dobrze...