Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 09:39, 23 mar 2014

luiza_jakubowska napisał(a)
Krysiu! Zdjęć nie będzie, ale mam nadzieję na następne spotkanie u mnie !

Ciesze się i pozdrawiam
Krys 09:50, 23 mar 2014

Margarete napisał(a)
Krysiu odpowiem ci na pytanie twoje postawione u Anity :

Ja też byłam zainteresowana i kupiłam u Tracza 4 szt miscanta gracillimusa, ładne, duże egzeplarze po
16 ,50 zł szt, ale juz z odbijającym nowymi zielonymi źdźbłami, duże sa - ja w ubiegłym roku kupowałam internetowo po 12 zł + przesyłka ale duzo mniejsze. Jak nie bedzie padac jutro to u siebie wstawie fotki.
Morning Light nie widziałam, a tez byłam zainteresowana, były rozplenice, miskanty gigantusy i kilka odmian carexów.
A' propos carrexów - masz dla mnie te carexy któr mi proponowałaś w ub roku ?
Pozdrawiam !

Małgosiu pieknie dziękuję za wiadomość ,a może u Finki kupię Mam dla Ciebie i Bożenki obiecaną ona się nazywa Ice Fountains kupiona u Mariusza w 2012 ,zdjecie ponizej jak kupiłam mizeroty a cena ech ..ale juz teraz podzielone kilka razy

a teraz wygladaja tak (pojedyncze kępy)

Margarete 13:43, 23 mar 2014

Krys napisał(a)

Małgosiu pieknie dziękuję za wiadomość ,a może u Finki kupię Mam dla Ciebie i Bożenki obiecaną ona się nazywa Ice Fountains kupiona u Mariusza w 2012 ,zdjecie ponizej jak kupiłam mizeroty a cena ech ..ale juz teraz podzielone kilka razy

Krysiu wstawiłam u siebie fotki zakupionych miskantów, porównaj sobie wielkosc i cene.

Za trawki od ciebie z góry wielkie dzięki !
Bogdzia 17:41, 23 mar 2014

Faktycznie trawki się rozrosły bardzo i jakie juz zielone u mnie jeszcze śpią wszystkie.Pozdrówka.
popcorn 17:48, 23 mar 2014

Zaglądam, pozdrawiam!
Piękne te trawki - po 2 latach TAAAKIE wielkie!! U mnie jeszcze żaden z miskantów nie jest zielony, tylko ta turzyca palmowa od Ciebie się rusza juhu!

pozdrawiam!!
Krys 19:41, 23 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Faktycznie trawki się rozrosły bardzo i jakie juz zielone u mnie jeszcze śpią wszystkie.Pozdrówka.

Bożenko jedna kepka dla Ciebie,jak się spotkamy u C... po rh to Ci przywioze
Krys 19:42, 23 mar 2014

popcarol napisał(a)
Zaglądam, pozdrawiam!
Piękne te trawki - po 2 latach TAAAKIE wielkie!! U mnie jeszcze żaden z miskantów nie jest zielony, tylko ta turzyca palmowa od Ciebie się rusza juhu!

pozdrawiam!!

Karolina ona jest bezproblemowa jak bedziesz jechała do teściów daj zna podrzuce jedna kępkę dla Małgosi ,dobrze ?
Krys 20:14, 23 mar 2014

betysia 18:30, 25 mar 2014

Zagladam zostawic gorace pozdrowienia i podziekowac na odwiedziny na mojej dalekiej prowincji !!!!
Krys 20:07, 25 mar 2014

betysia napisał(a)
Zagladam zostawic gorace pozdrowienia i podziekowac na odwiedziny na mojej dalekiej prowincji !!!!

Oj chyba Cię długo nie było na forum,cieszę się ,że zaglądasz