Witaj Krysiu Jestem w szoku, jakie u ciebie już duże te roślinki! Ten pączek na Rh mnie zadziwił, bo u mnie jeszcze śpią snem zimowym Tylko magnolia już zdecydowanie kwitnie, lada dzień będzie w pełnym rozkwicie
Pozdrawiam
U mnie też pełno patyczków znacznikowych na grządkach! Żeby nie podeptać bidulek....tylko zapomniałam gdzie powsadzałam lilie....
A ta żurawka , taka pomarańczowo bordowo brązowa jak się nazywa? Mam też taką, muszę ją podzielić, bo brzydko rośnie...u ciebie okrąglutka
Małgosiu a dzięki za podziw,ten pączek to azalia P.J.M. Elite zaraz zrobię zdjęci jak dzisiaj pieknie już kwitnie.Magnoli jeszcze nie mam ,może w przyszłym roku kupię
Anitko mam mnóstwo patyczków powtykanych ,bo nie pamiętam co gdzie i Hiro wtedy też nie biega po grządkach Nie wiem jak ta żurawka się nazywa,też już ja rozmnożyłam i do Małgosi po próg domu została też podrzucona
Zaglądam i pozdrawiam
Muszę zastosowac metodę patyczkową i u mnie.Nie mam psa ale z sąsiedztwa jeden taki mały,kudłaty wredota przychodzi i podsikujeCeluje tylko w kule Danica.
Ostatni tydzień miałam ech ... szkoda słów.
Dzisiaj zrobiłam trochę zdjęć.Bożenko ta Elite jest bardzo ładna,mam ją od ubiegłego roku,ma sporo kwiatków.Ciekawe jak duża będzie