Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Anita1978 07:35, 10 kwi 2014

Tęcza pierwsza klasa! A pofatygowałas się po,garnek złota, co to niby na końcu tęczy można znaleźć?
Pismo obrazkowe zaliczyłam- szafirki w takim stadium jak u mnie, tulipki bardziej posunięte , że tak powiem, no i sasanki cudne! Ja ich wogóle nie mam...nie wiem czemu....a podobają mi sie coraz bardziej, takie włochacze! Muszę kupić koniecznie! Kiedy sie je sadzi? Wiosną czy jesienią?
Margolka 14:13, 10 kwi 2014

Tęcza rewelacja!
Co to za azalia ta nad tęczą, nad tulipankami, co zaczyna kwitnąć?
Jeśli będziecie jechały do C. to dajcie znać, też chętnie się przejadę Mini zlot się zrobi
Nikita 17:45, 10 kwi 2014

Krysiu tęcza prześliczna i do tego jakaś taka podwójna...jak człek dobry to i dubeltową tęczę dostaje...
A w ogródku też kolorowo...tęczowo można powiedzieć.
Wiosennego słoneczka życzę i pozdrawiam
barbara_kraj... 18:16, 10 kwi 2014

Krysiu, ogród pełen kwiatów. I jaka już różnica w porównaniu w poprzednią wiosną!
Krys 21:15, 10 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Tęcza pierwsza klasa! A pofatygowałas się po,garnek złota, co to niby na końcu tęczy można znaleźć?
Pismo obrazkowe zaliczyłam- szafirki w takim stadium jak u mnie, tulipki bardziej posunięte , że tak powiem, no i sasanki cudne! Ja ich wogóle nie mam...nie wiem czemu....a podobają mi sie coraz bardziej, takie włochacze! Muszę kupić koniecznie! Kiedy sie je sadzi? Wiosną czy jesienią?

Anitko bardzo by mi sie przydał choć kieliszek złota ale daaaleko było do końca tęczy .O sasankach napisałam u Ciebie
Krys 21:18, 10 kwi 2014

Margolka napisał(a)
Tęcza rewelacja!
Co to za azalia ta nad tęczą, nad tulipankami, co zaczyna kwitnąć?
Jeśli będziecie jechały do C. to dajcie znać, też chętnie się przejadę Mini zlot się zrobi

Małgosiu to Bili Nowinka ,mam j od ubiegłego roku od C aa do C jedziemy z Bożenka jestem umówiona na sobotę około 8 rano ,maja czynne od 7-12,przyjedz bedzie fajnie
Krys 21:20, 10 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Krysiu tęcza prześliczna i do tego jakaś taka podwójna...jak człek dobry to i dubeltową tęczę dostaje...
A w ogródku też kolorowo...tęczowo można powiedzieć.
Wiosennego słoneczka życzę i pozdrawiam

Magda naprawdę były dwie ,tęcze efekt niesamowity oj ja nie potrafię robić dobrych zdjęć choc aparat mam dobry oj dziękuje potrzebne słońce juz
Krys 21:22, 10 kwi 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Krysiu, ogród pełen kwiatów. I jaka już różnica w porównaniu w poprzednią wiosną!

Basiu dziękuję ,staram się ,ale jeszcze moc pracy Jedziemy w sobotę do C ,będę dzwonić
Mala_Mi 22:16, 10 kwi 2014

Podwójna tęcza mówią, że na szczęscie... u mnie tylko gradem waliło i deszczem....
Krys 21:51, 11 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Podwójna tęcza mówią, że na szczęscie... u mnie tylko gradem waliło i deszczem....

Aniu dobra wróżba a szczęścia mi trzeba pozdrawiam