Madzia Wszystko piękne i takie dopieszczone. Drzewa też bardzo porosły. Skarpa nadal najpiękniejsza na O.
Bardzo kwitnącą masz wiosnę. Ja muszę nad tym jeszcze popracować.
Wilczyca prezentuje się elegancko. Zdrowia Wam życzę obu.
Sylwia dziękuję ja też się stęskniłam za tą naszą forumową rodzinką -pewnie zaległości nie nadrobię ,ale staram się być na bieżąco
Buziaki
Daga u mnie też biało ,zimno i koparka za płotem koniec z widokami z tarasu -trzeba będzie wiosną czymś zacząć się obsadzać -pewnie jakeś tuje i drzewa dosadzę
Lidka na fotkach dużo lepiej niż w rzeczywistości dziękuję za pochwały ,choć zeszły sezon do udanych zbytnio nie należał
Ewa dziękuję
ta biel za oknem już się znudziła ,więc chociaż wspomnieniami fotkowymi kolor przywołuję
Iwonka biało nadal ,sprzątam strych i garaż coby pożytecznie przeczekać ten czas do wiosny jesienią powycinałam wszystko ,więc sezon chociaż raz zacznę od plewienia
i tak- drzewa w końcu widać
To wiśnia czy migdałek?
Asia chyba jakaś wiśnia -ale nie znam odmiany -na początku sporo ją cięłam ,a teraz dałam jej się zrobić takim ala wielopniowym drzewkiem
Ula ja też te pierwiosnki uwielbiam -to te od Ciebie będę dzielić nagminnie
donice -nie wiem ,czy powtórzę ,ale pewnie wiosną na jakieś bratki się skuszę
Mirka dziękuję niektóre klony tnę -te z boku domu dość mocno ,bo tam mało miejsca ,a rosną jak szalone
Kasia dziękuję stęskniłam się za Wami i za ogrodami
Lucy jakie zmyłki coś nie kumam
a u Ciebie to się dzieje -byłam ,widziałam nowy domek ,super taras i tyle już nasadzeń ,że zamieszkasz już w gotowym ogrodzie -super mocno kibicuję