Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

agata_chrosc... 13:44, 14 maj 2012

Ale zmiany! Najgorzej to czekać aż to wszystko urośnie, prawda? Fajnie oglądać jak te ogrody się zmieniają. Myslę, że to forum ma spore zasługi w upowszechnianiu zmian na lepsze w rodzimym krajobrazie
Juzia 14:59, 14 maj 2012

Zanim ja zrobię wszystko co chcę, to pierwsze rośliny już zdążą urosnąć
To forum jest ekstra!!!
beta 20:12, 21 maj 2012

Witaj Justynko

fajne to ciurkadełko

ile metrów ma Wasz taras? wygląda na duży i wygodny
bociek 21:02, 21 maj 2012

Juzka, hop hoooooop, gdzie jestes???!!!
popcorn 22:09, 21 maj 2012

No, co tam nowego?
Juzia 13:28, 22 maj 2012

Hej dziewczyny!
Ja jestem tylko się nie odzywam, bo mam doła i wolę nie zarażać

Nigdzie nie mogę kupić traw i bukszpany mi słabo rosną. Runianka po stronie bardziej nasłonecznionej mi się pali.....a z dobrego to tylko żurawki zaczynają kwitnąć i tyle

Bleee.....
agata_chrosc... 13:44, 22 maj 2012

A nie możesz tych traw u Mariusza Surowińskiego na www.ogrodytraw.eu kupić? Przynajmniej na pewno będą dobrej jakości i z dostawą do domu
Runianka ma prawo się palić na słońcu niestety. Pamiętasz taki dialog o pękniętej rurze? Dana woda, napotykając na otwór musi się lać! Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb. Tak mówił hydraulik do klienta, któremu rura pękła i woda mu łazienkę zalewała. I z runianką też tak jest - musi się palić. Wsadź tam coś na słońce - wybór jest ogromny.
A do bukszpanów mogę Ci przysłać specjalny nawóz, chcesz? W Polsce go pewnie nie ma, bo to ciągle mało popularna roślina, a tu do wyboru do koloru. Moje rosną na tym jak wściekłe!
no to bleeeeeeeeeee!
abiko 14:06, 22 maj 2012

Super to ciurkadło, i rabata też..a tak się bałaś
Joaska 14:19, 22 maj 2012

Juzia_G napisał(a)
Hej dziewczyny!
Ja jestem tylko się nie odzywam, bo mam doła i wolę nie zarażać

Nigdzie nie mogę kupić traw i bukszpany mi słabo rosną. Runianka po stronie bardziej nasłonecznionej mi się pali.....a z dobrego to tylko żurawki zaczynają kwitnąć i tyle

Bleee.....

Justynko na doła najlepsze są zakupy w ogrodniczym
zamień runianke na trzmielinę, pewnie ona ze słońca sie ucieszy, a runianke do cienia.
popcorn 15:24, 22 maj 2012

agata_chroscicka napisał(a)
A nie możesz tych traw u Mariusza Surowińskiego na www.ogrodytraw.eu kupić? Przynajmniej na pewno będą dobrej jakości i z dostawą do domu
Runianka ma prawo się palić na słońcu niestety.

Zajrzyjcie na strone 237 u mnie, zobaczycie co MAriusz wysyla... i 8 stron narzekan na niego...
NIE KUPOWAC!!!

Runianke mam w cieniu, tam gdzie slonko ja przylapuje nie pomaga jej niestety...

Nawoz do bukszpanow kupilam w Lidlu - nie wiem czy dziala, ale podlewam co 2 tygodnia