Hej, też wpadłam zobaczyć jak Ci idzie. Ja to zazdroszczę, że Wy tak umiecie sobie na tych komputerach wyrysować wszystko i już widać - dobrze czy źle. Ja to jakaś atechniczna się zrobiłam, odkąd rzuciłam pracę na rzecz dziecka
A jeśli mogę trzy grosze do tego płotu z cisami - moim zdaniem to jest idealne miejsce do przeniesienia niemal żywcem tych cudnych kompozycji Danusi. Czyli przed cisami (oczywiście, że równo z płotem) kilka kulek - jak kto lubi bukszpan, albo berberysy kolorowe, do tego miskanty białe rzecz jasna i żurawki dołem jakieś jasne - może być ulubiona na ogrodowisku Citronelle, a może być np. Lightstop - byle jasna. A w kącie może nawet i jakaś hortensja albo hibiscus, albo kalina - zależnie jak tam z oświetleniem. I tak trochę nie symetrycznie. I sąsiedzi umrą z zazdrości! Ja tam uważam, że jak coś jest super wymyślone, to trzeba propagować. Na pewno nie wszystko i nie wszędzie należy powielać, ale akurat taki fragment nadaje się idealnie. Może mało oryginalnie ale pięknie!