Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Sebek 18:46, 23 mar 2011

U mnie zeszłoroczne bratki też rozkwitają, a kupione w tym roku także cieszą oczy. Coraz piękniej Danuś u Ciebie, jutro mam nadzieję, że będę miał czas wpaść i pooglądać Twoje cudeńka
an_tre 18:54, 23 mar 2011

gardenarium napisał(a)
Te czerwone jakie niesoptykane, ale ja tylko te blade sadzę, ale podobają mi się też inne

Intensywne barwy lubię tylko w kwiatach, dlatego urzekają mnie Twoje kompozycje
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Matka 18:57, 23 mar 2011

Danusiu, u Ciebie jak zwykle cudnie
shrekol 18:58, 23 mar 2011

Syla napisał(a)
Coś mi się wydaje, że i ja za niedługo zrobię wycieczkę do Tracza

To przy okazji zapraszam do siebie
alinak 19:15, 23 mar 2011

Danusiu baaaardzo dziękuje za werbenę . nasionka już czekają , czy ty siałaś prosto do gruntu czy wcześniej do doniczki? .
jak podglądam twój watek to myślę ze potrzeba mi w Krakowie takiego Tracza, ale jakoś sobie radzimy z drożyzną castor. jedynie doniczki mają w dobrych cenach ( tak myślę ), ale kwiatki wywindowali z cenami jak w pewexie, i to samo w obi.
shrekol 19:19, 23 mar 2011

Alinko Tracz niestety ceny kwiatów też ma różne i nie są to ceny jak u Danusi na Broniszach, u niego trzeba wyczekać jak robi przeceny albo coś tańszego a ciekawego ma
Syla 19:23, 23 mar 2011

shrekol napisał(a)

Coś mi się wydaje, że i ja za niedługo zrobię wycieczkę do Tracza

To przy okazji zapraszam do siebie

dziękuję za zaproszenie
Syla 19:32, 23 mar 2011

alinak napisał(a)
Danusiu baaaardzo dziękuje za werbenę . nasionka już czekają , czy ty siałaś prosto do gruntu czy wcześniej do doniczki? .
jak podglądam twój watek to myślę ze potrzeba mi w Krakowie takiego Tracza, ale jakoś sobie radzimy z drożyzną castor. jedynie doniczki mają w dobrych cenach ( tak myślę ), ale kwiatki wywindowali z cenami jak w pewexie, i to samo w obi.

Zgadam się Alinko , małe bukszpany za to cena wielka Byłam w Obi i ku mojemu zaskoczeniu nawet stożki z bukszpanu się pokazały .... jestem w szoku . Chyba że w tym roku to ja odwiedzam piersza sklepy niż większość i dlatego dane mi było to zobaczyć . W zeszłym roku chyba zaspałam .
alinak 19:36, 23 mar 2011

ja dzisiaj na bazarku w górach kupiłam pierwiosnki 3 za 12zł. tanio czy drogo . są piękne ,żółte i duże. ma szczęście że istnieją te bazarki . a - Sylwia ty masz nie daleko do Nowego targu i Jabłonki . tam zatrzęsienie kwiatów i dość tanie
shrekol 19:46, 23 mar 2011

Alinko wydaje mi się, że rozsądna cena ja za swoje płaciłem w OBI po 2,50 widać je z relacji Danusi u mnie, w castoramie widziałem po 5 zł ale większe niż te co ja kupowałem