Sylwia, chyba w Łodzi tak? Byłem tam wczoraj i również byłem zszokowany, drugim szokiem była też cena ale już nie tak pozytywnym A u Tracza raczej na razie nie sezon.. Bukszpany są tam po 4 zł ale w bardzo złym stanie.
Sylwia, chyba w Łodzi tak? Byłem tam wczoraj i również byłem zszokowany, drugim szokiem była też cena ale już nie tak pozytywnym A u Tracza raczej na razie nie sezon.. Bukszpany są tam po 4 zł ale w bardzo złym stanie.
Paweł w, którym Traczu byłeś? bo ja byłem i widziałem bukszpany w niezłym stanie i chyba po 2,99 te najmniejsze mają
Paweł w, którym Traczu byłeś? bo ja byłem i widziałem bukszpany w niezłym stanie i chyba po 2,99 te najmniejsze mają
Byłam z Kasią na Broniszach i w Traczu (około 1,5-2 godz drogi).
Chciałam pokazać Kasi to centrum, choć w Warszawie też nie brakuje ładnego towaru z grupy dodatków ogrodniczych, jednak nie w tak wielkiej hali i w takim wymiarze i to pod jednym dachem.
Jeśli chodzi o asortyment roślinny do gruntu, to narazie trwa rozpakowywanie i ustawianie roślin, więc nic nie kupiłam.
W Broniszach zakupiłam hortensje białe 4 szt narazie (niebieskie miały podmarznięte liście), prymulki w ogólnej tonacji kremowo-zielonej no i kurkę, koszyk Garden.
W Traczu kupiłam kolejny sekator, bluszcze i wygodne pazurki. Kiedyś takie miałam i wygodne były.
Danusiu, czy to drzewo które się lekko wyłania to grab? Strasznie mi się podoba, jest po prostu piękne czy mogłabyś mnie jakoś wspomóc informacjami jak rośnie i jak sobie radzi? słyszałem że można je również przeznaczyć na żywopłoty.
Danusiu, czy to drzewo które się lekko wyłania to grab? Strasznie mi się podoba, jest po prostu piękne czy mogłabyś mnie jakoś wspomóc informacjami jak rośnie i jak sobie radzi? słyszałem że można je również przeznaczyć na żywopłoty.
Pawle to buk, ale graby także lubię. Przejrzyj kilka stron mojego ogrodu na poczatku, a zobaczysz go w pełnej krasie. Sadziłam go jako już ogromne drzewo, ma piękną korę i pokrój, a wiosną czerwone liście, które potem nieco ciemnieją. Nie lubi jak go się posadzi za głęboko, nawet 5 cm jak się zasypie może zniszczyć to drzewo.
Hahaha o której byłyście w Traczu? Ja też dziś odwiedziłem go w pod Strykowem widzę, że wspólnie bluszcze nas zainteresowały ale ja je zostawiłem a Ty kupiłaś A odnośnie ogrodu to pewnie jeszcze ze dwa tygodnie na jakieś ciekawe krzewy itp. trzeba poczekać na razie można szybko przebiec przy iglakach