haha, no to jeden rywal pokonanymam szansę
Kochani Ogrodomaniacy, jutro lecę do ANGLII. Nowe ogrody czekają, będę w dwóch, w których już byłam ale o innej porze, a pozostałe całkowicie nieznane Trzymajcie się dzielnie i czyńcie honory ogrodowiska, wieczorkiem jeszcze się odezwę, będę tęsknić, ale piszcie. Michałek pozostaje na straży
Ostatnio w moim ogrodzie dużo się dzieje, zapowiadają się duże publikacje w prestiżowych pismach. "Dobre Wnętrze" trafiło do mnie (coś się szykuje), ale wcześniej pracowałam dla specjalnego lipcowego numeru "Claudii" o ogrodach, który opubikuje dwa ogrody z realizacji Gardenarium Znacie je jako Ogród nie tylko bukszpanowy u nas na Ogrodowisku, a drugi to Ogród Moniki w realizacjach Gardenarium. Pewnie "Claudia" - numer specjalny o ogrodach już jest dostępny w Empikach. Jeśli wypatrzycie, wklejcie do wątku. Pierwsza osoba, która zeskanuje mój ogród w Claudii w tym wątku, otrzyma ode mnie specjalną nagrodę przywiezioną z Anglii Na tę okoliczność wklejam dla Was plan ogrodu i wizualizacje. Rysunki Joanna Tworek