Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Gardenarium 23:52, 06 sty 2011

Ja mam taki na wysięgniku teleskopowym marki Fiskars, jest ostrze regulowane pod kątem i sznurek się pociąga i tnie.

Drugi mam nieco inny, bardziej masywny, ale chłopaki chwalą Fiskarsa.

Instagram Ogrodowiska
arianna_kors... 00:26, 07 sty 2011

Milego wypoczynku i cudownych wrazen w nieodkrytych zakatkach swiata!! Baw sie dobrze Danusiu!!!!!
Niage 19:12, 07 sty 2011

Danusiu, jestem zauroczona Twoim pięknym ogrodem. Tyle cennych porad. Wątek przeczytałam "od dechy do dechy" : ) Czytałam go jak wspaniałą książkę, bogato ilustrowaną cudnymi obrazami z ogrodu.
Póki co, życzę wspaniałego wypoczynku : )
Gardenarium 21:39, 14 sty 2011

Kochani, całuję Was serdecznie, wróciłam szczęśliwie, choć samolot leciał dużo wolniej, bo miał czołowy wiatr 320 km/h (jak nas poinformował kapitan). Powitam Was oczywiście kipącą zielenią i mnóstwem barwnych kwiatów i kaktusów, a nawet trawników poduszeczkowatych i ogrodników tamtejszych przy pracy oczywiście. Dzisiaj wgrywam zdjęcia i segreguję. Nie mogę się doczekać, co się u nas wydarzyło...
Całuski dla wszystkich gorące )

Instagram Ogrodowiska
Matka 21:50, 14 sty 2011

Danusiu Kochana,

Jak Cię zobaczyłam na tej fotce to aż się uśmiechnęłam!

super, że szczęśliwie wrociłaś!nareszcie jesteś!jakos smutno tu było bez Ciebie(przynajmniej dla mnie)

czekam na fotki, a juz zapowiada sie, że pikne będą
Gardenarium 21:57, 14 sty 2011

Ja też się uśmiechnęłam, jak zobaczyłam ile mam do poczytania. Kwiatów mam mnóstwo dla Was, będziemy ocieplać klimaty nasze mokre.
A dopiero co miałam 28 na plusie. Ale jutro może też rozejrzę się, czy żyją aby moje rybki? I co w ogrodzie u mnie i u Was? Nie mogę się doczekać, a może nie spać dziś?

Instagram Ogrodowiska
goniak 22:01, 14 sty 2011

Do twarzy Ci w tych kwiatach, Danusiu
Buzia wesoła, zrelaksowana, jak to parę dni z daleka od codzienności może zdziałać cuda.
Gardenarium 23:41, 14 sty 2011

No i w słońcu - to jest napęd wszystkiego, coś okropnego z naszą pogodą dziś.

Instagram Ogrodowiska
alinak 12:46, 15 sty 2011

Danusiu ty lepiej teraz nie błąkaj się po ogrodzie bo ten szok termiczny może na ciebie nie najlepiej wpłynąć rybkom nic nie będzie. oj łyso tu było bez ciebie .
Gardenarium 16:26, 15 sty 2011

Rybkom włączyłam pompę, nic nie patrzyłam tak lało, nie dało się nic zrobić. Tylko trochę Grześ śniegu porozrzucał po ogrodzie, żeby szybciej stopniał i kupiłam sobie hiacynta w doniczce.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies