Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Joanka 23:09, 05 sie 2011

gardenarium napisał(a)
Będę się jutro gimnastykować pod lustrem, potrzebny drugi fotograf co będzie mi robił zdjęcia przy tej robocie

No proszę, jak sie nasza Matka Założycielka dla nas poświęca

Danusiu, śliczne zdjęcia, jak zwykle oczywiście
Pozdrowionka i buziaki
Matka 23:11, 05 sie 2011

Szefowo, wszystko pięknie, pięknie, pięknie...ach, ach, ach...u mnie tak nie będzie chyba nigdy(((

A mogłabyś porobic troszkę fotek "dolnym" nasadzeniom na swoich rabatkach?czyli poziom żurawek, szałwi??bardzo proszę, chciałabym sobie pozerkać jak dokładnie wyglądaja te aranżacje
Matka 23:12, 05 sie 2011

I jeszcze jakbys mogła zerknąć do mojego wątku bo tam mam małe pytankoproszę
monteverde 23:25, 05 sie 2011

Już dawno nie oglądalam takiej ilości zdjęć z Twojego ogrodu jednym ciągiem, przepiękne masz Danusiu rośliny, przyznaję rację,że Limelight jest piękna, petunia z białą koroneczką również i od Grzesia też i miskanty i hosta, a jak ona się nazywa? bo to chyba nie August Moon, on nie ma łodyżek brązowych przy kwiatostanach i agawa, przepiękna i ostróżki z serii Pacyfic, też je mam, no i róże jak zawsze piękne u Ciebie, dzięki Danusiu za pokaz swojej jeszcze nie wyjełam agawy ,bo muszę kupić ziemię, bo zabrakło, mam 3 odrosty
Gardenarium 23:26, 05 sie 2011

alinak napisał(a)
Jak odwiedzimy cię kiedyś to będziemy ........kraść. Widziałaś u Jotki dołki po borówkach?

Jasne już napisałam koment, wredne ludziska

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:29, 05 sie 2011

monteverde napisał(a)
Już dawno nie oglądalam takiej ilości zdjęć z Twojego ogrodu jednym ciągiem, przepiękne masz Danusiu rośliny, przyznaję rację,że Limelight jest piękna, petunia z białą koroneczką również i od Grzesia też i miskanty i hosta, a jak ona się nazywa? bo to chyba nie August Moon, on nie ma łodyżek brązowych przy kwiatostanach i agawa, przepiękna i ostróżki z serii Pacyfic, też je mam, no i róże jak zawsze piękne u Ciebie, dzięki Danusiu za pokaz swojej jeszcze nie wyjełam agawy ,bo muszę kupić ziemię, bo zabrakło, mam 3 odrosty

Hosta "Fire Island".
Jak agawki instrukcja się przydała Aniu?

Instagram Ogrodowiska
monteverde 23:31, 05 sie 2011

tak, dziękuję, ale nie wyjeżdżałam do miasta i nie mam ziemi, dopiero jutro jadę na zakupy, to będę mogła rozsadzić
Gardenarium 23:39, 05 sie 2011

Pokażesz u siebie? Albo przy okazji założysz watek w domowych "Oddzielanie odrostów u agawy" albo Rozmnażanie agawy?

Instagram Ogrodowiska
isia33 23:44, 05 sie 2011

Danusiu, jeżeli znajdziesz czas, zajrzyj proszę do mnie
myszorek 23:46, 05 sie 2011

ecchhh, to kiedy się umawiamy na kopanie-mam nadzieję, ze nie leżącego