Haniu - teraz hodowcy tak pędzą cebulki, że w sumie są na rok dwa - a potem zanikają. Te co sadziłem dwa lata temu niektóre zanikły - zostały przybyszowe albo zmalały
TVN24:
poniedziałek - piątek: godz. 4.00 (dla widzów z USA i Kanady)
sobota: godz. 6:35
niedziela: godz. 5:00
TVN:
wtorek: godz. 01:10
UWAGA:
ZMIANA DNIA I GODZINY nadawania programu na antenie TVN!
Od września - "Maja w ogrodzie" emitowana jest we wtorki (pierwsza wtorkowa emisja to 6 września) o godzinie 01:10.
Jeśli nie macie możliwości oglądania tematycznych kanałów TVN, to całe odcinki "Mai w ogrodzie" udostępniane są także na stronie www.tvnmeteo.pl, w zakładce: Magazyny.
Czyli na tyłach rewolucje się zaczynają - ale moja ławeczka zostaje - plisss - gdzie będę spać jak zabalujemy na święcie róż
Halo halo Sebciu nie rozpędzaj się.... połowa ławki!!!!!
No ja nie wiem, ale ja mam miejscówkę u Danusi w postaci całych tyłów - więc mam gdzie zostać
POŁOWY tyłów swojej nie oddam i będę walczył do ostatniej kropli krwi
No zobaczymy
Skoro byłem tam pierwszy to zgarniam całość.
No i jeszcze mam tabliczkę, hehe
Sebciu rezerwacji dokonałem pierwszy od pierwszych stron wątku Danusi, a po drugie już wcześniej ustaliliśmy że się dzielimy!!!!! wszystko na papierze mamy więc nie wykręcisz się
Czyli na tyłach rewolucje się zaczynają - ale moja ławeczka zostaje - plisss - gdzie będę spać jak zabalujemy na święcie róż
Halo halo Sebciu nie rozpędzaj się.... połowa ławki!!!!!
No ja nie wiem, ale ja mam miejscówkę u Danusi w postaci całych tyłów - więc mam gdzie zostać
POŁOWY tyłów swojej nie oddam i będę walczył do ostatniej kropli krwi
No zobaczymy
Skoro byłem tam pierwszy to zgarniam całość.
No i jeszcze mam tabliczkę, hehe
Sebciu rezerwacji dokonałem pierwszy od pierwszych stron wątku Danusi, a po drugie już wcześniej ustaliliśmy że się dzielimy!!!!! wszystko na papierze mamy więc nie wykręcisz się
No dobrze - ale skoro będą całkiem zmieniane tyły no to nie wiadomo