Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

ana_art 19:24, 22 wrz 2011

buuuu, ja do święta róż nie wytrzymam... mam paskudną wadę jestem niecierpliwa tzn może i jestem ale jak sobie coś w głowie poukładam to najlepiej by to było tu i teraz
an_tre 19:28, 22 wrz 2011

gardenarium napisał(a)

Ale widok! ta sama a jakże inna super efekt nie mogę się napatrzeć i tak nieskromnie siebie tu widzę roześmianą patrz Święto róż ))
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 20:21, 22 wrz 2011

Danusiu mogę Cię prosić o zajrzenie do mojego wątku ? Ja kupiłam dziś 3 cisy w tym jeden wiekowy mogłabyś zobaczyć czy da się coś o nim bliżej powiedzieć ???
Małym zrobię jutro zdjęcie,ale tam na jednej z fotografii jest odmiana jaką też kupiłam.
Ja wiem Danuś,że to ręce tworzą te piękne figury ,ale to czy cis nadaje się na kulkę lepiej niż na prostokąt chyba zależy troszkę od pokroju naturalnego cisa ?Przynajmniej kolumnowego łatwiej zrobić stożek,a z krzaczastego ,pospolitego kulkę ...???
Martek 20:24, 22 wrz 2011

An_tre ,a ja tu za żabę robię i mam ochotę się położyć tylko troszkę zaczęło robić się wilgotno ...W innym wypadku bym tam leżała
Nie kwitła wtedy w rogu ta piękna hortensja ...
myszorek 20:30, 22 wrz 2011

Jejku jakie wielkie te zimowity!!
Wiecie co? Jak ja nie mam czasu pochodzić nawet po swoich wlościach. Gdzieś niechcący przyuwazyłam przedwczoraj białe coś i krokusowate- może to zimowit?
Danuś ratuj, przewróc ten mój ogródek, żebym miała choć o czym marzyć. Chociaż rąbek tajemnicy, cio?
Widzę, że w ostatnim artykule pokazałaś złotego derenia. To chyba ten, o którego wcześniej pytałam. Myślisz, że to wartościowy krzak, gdyby go tak kilka sztuk posadowić u mnie na tyłach z trawami i bylinami?
Neska 20:50, 22 wrz 2011

Danusiu cudownie. Trawka jak dywanik. Wszystko obłędne.
grama 21:18, 22 wrz 2011

Dobry wieczór Danusiu, dzięki za poranną "wpadkę" i pochwałę wrzosów.
Piszę rzadko, no bo co TU pisać, ale czytam i oglądam wszystko.
Marta 21:50, 22 wrz 2011

Fajnie wyglądają zimowity we wrzoścach a cały ogród jak zwykle świetnie wygląda Po prostu bajka! Pozdrawiam
monteverde 21:53, 22 wrz 2011

w Starym Polu były olbrzymy zimowity - różyczki jak u Danusi, ale jak pachnące po 16 zł sztuka
Matka 08:35, 23 wrz 2011

Danusiu, zakrztusiłąm się kawą jak oglądałąm Twoje zakupy!!!

CUDOWNIE!!!w twoim ogrodzie mogłąbym umierać-tak lekko by mi się odchodziło na tamten świat)

Ale gdzie Ty masz miejsce żeby to powsadzać?kulki dla klienta, ok, a reszta?u Ciebie już szpileczka nie wejdzie!

pięknie!no raj jak nic