Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

weronika77 20:59, 20 lip 2013

Aniu, dziękuję za miłe słowa, które tak samo pasują do Twojego ogrodu. A błękit nieba dzisiaj podziwiałam z leżaka. W tym kolorze zakwitł mi też pierwszy kwiatuszek lnu. Kiedyś lubiłam niebieskie ciuszki dzisiaj polubiłam ...wygodę. Błękitnego i bezchmurnego nieba, chyba że w takie ładne chmurki, życzę.

zuza12 21:18, 20 lip 2013

Oj przydałoby mi sie dzisiaj kilka takich chmurek dla odetchnięcia od upału. Prażyło cały dzień.
Pozdrawiam
Bogdzia 21:04, 24 lip 2013

Weroniko pozdrowienia zostawiam.
ewsyg 20:39, 25 lip 2013

Witaj Weroniko. Przepiękny masz ogród. Pamiętam, że widziałam go w którymś czasopiśmie - Mój piękny ogród" albo " Działkowiec"
Milka 10:37, 27 lip 2013

Niebo śliczne
ale i Kajtka widziałam u Roberta, pięknie wystrzyżony
u nas susza straszna, wszystko marnieje, nie da się wszystkiego podlać, nawet jak biegamy we dwoje, sił nie starcza, czekam na deszcz, zmiany w głowie układam, ale coś mi ostatnio brak polotu, chyba się starzeję

całuję was oboje i Kajtusia też
weronika77 23:26, 27 lip 2013

zuza12 napisał(a)
Oj przydałoby mi sie dzisiaj kilka takich chmurek dla odetchnięcia od upału. Prażyło cały dzień.
Pozdrawiam

Zuzo, zamiast chmurki dam Ci len w kolorze pogodnego nieba. Dzisiaj to dopiero prażyło, a jutro będzie gorzej, a w poniedziałek 36 st.C. Jak wytrzymać upały...polewać się letnią wodą, jeść chłodniki...

Za nasionka lnu dziękuję Elfikowi.
Nie chcą się wgrać następne zdjęcia??

weronika77 23:45, 27 lip 2013

ewsyg napisał(a)
Witaj Weroniko. Przepiękny masz ogród. Pamiętam, że widziałam go w którymś czasopiśmie - Mój piękny ogród" albo " Działkowiec"

Ewo
, Twój też podziwiałam, tym bardziej że na piasku, i tym bardziej, że pięknie kwitnący.
Jesteś spostrzegawcza i jaka pamięć, bo to już ze dwa lata minęły (Mój Piękny Ogród to był).
Zostawię chłodny kolorek wilca, surfinii, platykodona czyli rozwaru (jak się nie uda będę edytować,
bo marnie dzisiaj z wgrywaniem fotek).
Bogdziu, chciałabym się pochwalić Twoją złocistą rudbekią, ale chyba się nie uda pokazać dzisiaj.
Dla Zuzy, Ewy, Bogdzi i Irenki zostawię chociaż pozdrowienia. Dobrej i chłodnej nocy życzę.
ewsyg 22:45, 29 lip 2013

Weroniko, piękno zawsze zostaje w pamięci
Anita1978 09:02, 30 lip 2013

Ja też niebieski lubię! W ogrodzie też, mam sporo szafirków i niezapominajek. Pisałaś, że zakwitł Ci len, pokażesz w większej perspektywie? Zastanawiałam się nad posadzeniem go właśnie!
Pozdrawiam
weronika77 21:47, 30 lip 2013

Anita1978 napisał(a)
Ja też niebieski lubię! W ogrodzie też, mam sporo szafirków i niezapominajek. Pisałaś, że zakwitł Ci len, pokażesz w większej perspektywie? Zastanawiałam się nad posadzeniem go właśnie!
Pozdrawiam

Anito, pokażę jak zakwitnie obficiej, teraz po dwa kwiatki kwitnie. Nadal nie udaje mi się wgrać zdjęć, dlaczego?