Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

barbara_kraj... 21:41, 15 paź 2015

Weroniko, spodziewałam się takiej relacji, bo zdążyłaś nas do nich przyzwyczaić.
Z Wami zwiedzamy kawał świata!
weronika77 23:52, 16 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Zaglądam gdzie Cię znów wywiało

Super, że mogłaś zobaczyć tyle fajnych rzeczy... a jeszcze bardziej super, że mogłaś spędzić czas z rodziną.
Aniu, nie chce mi się jeszcze oderwać od moich szczęśliwych dni, i jeszcze nie dojrzałam by zajmować się przyziemnymi sprawami mojego ogródka, niech poczeka. Jeszcze mi coś w duszy gra, jak tym na załączonym obrazku. Pozdrawiamy.
weronika77 00:02, 17 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Trafiłam do Ciebie od Bożenki(Bogdzi)i tak z ciekawości gdzież tak daleko pdróżowałaś....a tu trafiłam na taki wpis. Piękne to co piszesz i dało mi do myślenia....dzięki za ten post

Twojego ogrodu nie zwiedziłam jeszcze, a to błąd...duży błąd...spróbuję nadrobić

Zaglądamy do różnych ogrodów, a jak nam się coś spodoba, to wracamy. Pozdrawiam Julko i zapraszam.
dołączam kwiaty znad Niagary.
weronika77 00:09, 17 paź 2015

Flower1 napisał(a)
Witaj w domu Weroniko . Wspaniała podróż ,az mam dreszcze jak przegladam zdjecia. Tyle pieknych rzeczy .Byłam kiedyś w Kanadzie w Vancouwer (dosc czesto ) i w Victorii .Bardzo mi sie podobało ,chyba jedyne miejsce gdzie mogłabym sie wyprowadzić bez zastanowienia Myslalas kiedys zeby sie wyprowadzic ? wyobrazam sobie tylko Twoja tesknote..

Byłaś w Kanadzie, to pewnie nam w wolnej chwili troszkę opowiesz...jestem ciekawa. Pozdrawiam Flower i dodam, że wpadłam do Twojego eleganckiego ogrodu.

I trochę ognistej czerwieni z Niagary zostawiam.
weronika77 00:20, 17 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Ja z kolei trafiłam od Sebka Zajrzałam do Wizytówki Twojego ogrodu - pięknie i faktycznie bajkowo. Jeżeli pozwolisz, zostanę na dłużej
Pozdrawiam

Zostań, będzie mi miło. Dla Ciebie kwiaty kalafiorów trochę inne w kolorach, z weekendowego ryneczku w Kanadzie.
weronika77 00:33, 17 paź 2015

Milka napisał(a)
Witajcie w domku czyli kombinowany lot, nie taki zły
Piękna relacja, ciekawe zdjęcia, cudna rodzina, fajnie nam to opowiedziałaś, ja oczywiście liczę jeszcze na wrażenia przy okazji spotkania wy pędziwiatry, zawsze w podróży, nadzieja jest na spotkanie
fajnie, że taki udany wypad, cmokam

Oczywiście, spotkanie musi być bo już za Wami tęsknimy.
Zostawiam tymczasem troszkę światła na depresyjne chłodne jesienne dni i trawy, o których wspominałam w telefonicznej rozmowie.

weronika77 00:46, 17 paź 2015

Sebek napisał(a)
Ale znów daleko Was wywialo Piękne miejsca znów zobaczyliscie

Sebku, wiem że i Ty piękne miejsca odwiedzasz, i u siebie stworzyłeś maleńki raj, a za wiedzę i dostrzeganie piękna wciąż Ciebie cenię.
Obiecałam podać adres dla projektantów i tych co szukają inspiracji, Ty go znasz, a może innym się przyda:
www.houuz.com

weronika77 00:56, 17 paź 2015

ryska napał(a)
Piękne miejsca zwiedziliście Weroniko, dziękuję, że zechciałaś się tym z nami podzielić. Szpaler datur z begoniami w nóżkach mnie oczarował. Pozdrawiam

Dla Ciebie Rysko wstawię zdjęcie poczekalni na samolot w Toronto, inaczej niż na innych lotniskach.
I dodam, że ciekawostką było dla mnie na lotnisku w Helsinkach miejsce dla śpiących, kapsuła, której niestety nie sfotografowałam (stanowiska z internetem też były).
weronika77 01:05, 17 paź 2015

bozga napisał(a)
Niesamowita wyprawa, piękne widoki

Pozdrawiam Bozgo z londyńskiego lotniska, bardzo śpiąca po 8-godzinnym locie z Toronta.

A tym samolotem już lot do Polski.
weronika77 01:21, 17 paź 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Weroniko, spodziewałam się takiej relacji, bo zdążyłaś nas do nich przyzwyczaić.
Z Wami zwiedzamy kawał świata!

Pierwsza mnie przywitałaś w Polsce. Miło się z Wami dzielić tym co przyjemne.

Na lotnisku w W-wie w chłodny jesienny poranek.