Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

Flower1 08:13, 09 wrz 2015

Bajkowy jak zawsze bajkowy zycze duzo zdrowka Weroniko ,czekamy na fororelacje z wakacji uwielbiam tu zagladac , juz 3 razy przegladalam watek poduchy z floksow na wiosne moje ulubione
gierczusia 19:36, 11 wrz 2015

Cześć Weroniko trafiłam do Ciebie przez ...gooogle wpisałam hasło hortensjie i rozchodniki i ukazał mi się cudny widok Twego ogrodu czy mogę zapytać jakie to rozchodńiki są niedaleko hortensji ??? Bo odmian jest tyle i jeszcze na dodatek się przebarwiają......
Zestawiłaś to po mistrzowsku
Pozdrawiam
weronika77 22:20, 12 wrz 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Bajkowo ślicznie.

Pozdrawiam Cię Łukaszu z widokami przemijającego lata.

weronika77 22:32, 12 wrz 2015

olga80 napisał(a)
Bajkowy ogród ,faktycznie jest bajkowy. Zachwycona jestem pięknem Pani ogrodu. Chętnie jeszcze pospaceruję po bajkowym

Zajrzałam do Ciebie. Jak dobrze masz, że szefowa podsyła Ci projekty, wiosną będzie się działo...Pozdrawiam!

Znów kwitnie NOSTALGIA, i to jej właściwa pora, nostalgiczna.

weronika77 22:47, 12 wrz 2015

Flower1 napisał(a)
Bajkowy jak zawsze bajkowy zycze duzo zdrowka Weroniko ,czekamy na fororelacje z wakacji uwielbiam tu zagladac , juz 3 razy przegladalam watek poduchy z floksow na wiosne moje ulubione

Dziękuję za życzenie. Jak lubisz zaglądać, to pewnie będzie jakaś mała fotorelacja na zakończenie sezonu ogrodowego. Wiosenne poduchy floksowe też lubię. Tymczasem podglądam ostatnią kwitnącą lilię, i może dojrzeją winogrona i brzoskwinie.

weronika77 23:08, 12 wrz 2015

gierczusia napisał(a)
Cześć Weroniko trafiłam do Ciebie przez ...gooogle wpisałam hasło hortensjie i rozchodniki i ukazał mi się cudny widok Twego ogrodu czy mogę zapytać jakie to rozchodńiki są niedaleko hortensji ??? Bo odmian jest tyle i jeszcze na dodatek się przebarwiają......
Zestawiłaś to po mistrzowsku
Pozdrawiam

Też wpisałam to samo z ciekawości. Były moje i inne hortensje i rozchodniki. Rozchodniki BRILANT, są bardziej czerwone.

A tu czerwone i różowe rozchodniki.
gierczusia 21:46, 14 wrz 2015

Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź fajnie tak zobaczyć swój ogród jakby w zupełnie innym miejscu w necie, no nie ??? Wtedy do człeka dociera ,źe oglądają go również inni obcy ludzie...miło

Czy czas myślałam ,że brillant jest ..hmmmm...taki jaśniutki na początku ...waniliowo morelowy ..subtelny...nie byłam świadoma ,źe potem jest czerwony ale to super właśnie porwałam z pracy kawałek czerwonego...tam mamy takie kępy że nawet nie zauważą .. A żeby nie było to zaniosłam im różowy
Jeszcze raz dzieki
Milka 06:15, 17 wrz 2015

Pieknie, choc juz ciut widac zmiane pory roku, jednak bywalo gorzej i trzeba sie cieszyc tym , co jest. Rozchodnik w donicy niesamowite, widze ciut zmian no i zbiory piekne, pozdrawiam serdecznie
Agatak 21:44, 25 wrz 2015

Witam Kupiłam hortensję wsadziłam ją w do ziemi (przegniłe igliwie i czarna ziemia . Pokazały się po kilku dniach suche plamki na liściach, łodyga ma plamki jak przecinki koloru brazowego. Poza tym na liściach pojawił się nalot podobny do soli kuchennej drobnej po namoczeniu jak wyschnie. Kwiaty usychają. Dlatego mam pytanie czy ktoś wie co się dzieje z moja hortensją?
Flower1 08:06, 09 paź 2015

Co tam słychać w bajkowym?? ciepłe pozdrowionka zostawiam