Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

popcorn 09:25, 25 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

A wino wolno przywieźć?

Odpowiem pytaniem: A będziesz pic? Prawdę mówiac sama nie wiem ile tego alkoholu będzie trzeba i jaki . Na zdjęciach nikt tego nie pokazał. Uświadomcie mnie na pw.Na razie przewiduje alkohol w postaci amaretto w tiramisu.

Mmm, amaretto w tiramisu! Mniam!
Bożenko ja prawie nie piję, chyba że muszę (imprezy firmowe, za zdrowie szefa. Ale winko się chyba przyda dobre, prawda? Jeśli goście nie wypiją to zostanie Wam?
Co do alkoholu na spotkaniach to bladego pojęcia nie mam, bo to będzie moje pierwsze
popcorn 09:27, 25 kwi 2012

Ale super wierszyk nie mam talentu, więc nic nie napiszę, ale pościerać monitor muszę - super
hihi
popcorn 09:32, 25 kwi 2012

I Ania dołożyła ciąg dalszy prozą - jakże trafny
Ale będzie super na spotkaniu! Szkoda że Hani i Ani nie będzie...
hanka_andrus 09:36, 25 kwi 2012

Będziemy śledzić Wasze kroki.Co do alkoholu...... może nie być wcale,wszyscy z drogi,potem jeszcze do sąsiada na oględziny......nie ma potrzeby.To jest moje zdanie.
Bogdzia 09:45, 25 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Mam nadzieję,że uda nam się zgrać z terminami.Ja dokładnie jeszcze nie wiem ,ale gdzieś początek lipca.Jak będę miała 100% pewności,natychmiast informuję.
Uczestnikom I Ogólnopolskiego spotkania u Bożenki życzę pogody i .....wszystkiego najlepszego.

Dzieki Haniu takie życzenia zawsze w cenie.
anula_wn 09:52, 25 kwi 2012

oczywiścię Bogdziu wódeczkę mogę postawic, a jakże byłoby co opijac
już teraz życzę Wam cudnego spotkania ! pogody i dobrych humorków !
będę śledzic wieści o spotkanku lipcwym
Bogdzia 09:56, 25 kwi 2012

popcarol napisał(a)

A wino wolno przywieźć?

Odpowiem pytaniem: A będziesz pic? Prawdę mówiac sama nie wiem ile tego alkoholu będzie trzeba i jaki . Na zdjęciach nikt tego nie pokazał. Uświadomcie mnie na pw.Na razie przewiduje alkohol w postaci amaretto w tiramisu.

Mmm, amaretto w tiramisu! Mniam!
Bożenko ja prawie nie piję, chyba że muszę (imprezy firmowe, za zdrowie szefa. Ale winko się chyba przyda dobre, prawda? Jeśli goście nie wypiją to zostanie Wam?
Co do alkoholu na spotkaniach to bladego pojęcia nie mam, bo to będzie moje pierwsze

Karolinko nie przywoź, takie zaopatrzenie należy do gospodarzy.Dzięki za dobre chęci.
Bogdzia 09:59, 25 kwi 2012

anula_wn napisał(a)
oczywiścię Bogdziu wódeczkę mogę postawic, a jakże byłoby co opijac
już teraz życzę Wam cudnego spotkania ! pogody i dobrych humorków !
będę śledzic wieści o spotkanku lipcwym

Ja nie pije głównie ze względu na cisienie ale lubie o wódce pogadac i wszyscy myślą że lubie wypic. Za życzenia dziękujemy.
Milka 13:20, 25 kwi 2012

Ale dysputy ciekawe pośmiałam się
agniecha973 21:53, 25 kwi 2012

Oj, ale się tu dzieje. Już teraz rozumiem dlaczego Bogdzia nie ma czasu zdjęć wklejać w głównym wątku, prowadzi drugi. Bogdziu, ten wiersz narzucił tak wysoki poziom, że chyba ciężko będzie coś równie dowcipnie napisać. Jesteś niesamowita. Można przyznawać jakieś Noble ogrodowiskowe?