Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Milka 13:11, 27 kwi 2012

Jola, majstersztyk też cie podziwiam za twoją twórczość i fajnie, że w realu u Bożenki się spotkamy
Bogdzia 13:32, 27 kwi 2012

Tinka napisał(a)
Niestety,nie mogę przyjechać.A tak bardzo cieszyłam się na to spotkanie.No cóż może w następnym roku

No cóż Tinko czsem tak bywa , szkoda bo już gosci miałam policzonych.
Bogdzia 13:35, 27 kwi 2012

Jolu bardzo serdecznie dziękuje za wzięcie udziału w konkursie a jeszcze bardziej za to gnanie do mnie. Twoje towarzystwo jest cenne więc radośc jest wielka. Na temat pracy konkursowej nie będę się wypowiadac ale śle uśmiechy.
jotka 13:40, 27 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Jolu bardzo serdecznie dziękuje za wzięcie udziału w konkursie a jeszcze bardziej za to gnanie do mnie. Twoje towarzystwo jest cenne więc radośc jest wielka. Na temat pracy konkursowej nie będę się wypowiadac ale śle uśmiechy.

Na temat mojego przyjazdu w dalszym ciągu mogę tylko napisać: chciałabym ...
Dziękuje za uśmiechy i pozdrawiam
Bogdzia 13:41, 27 kwi 2012

jotka napisał(a)

Na temat mojego przyjazdu w dalszym ciągu mogę tylko napisać: chciałabym ...
Dziękuje za uśmiechy i pozdrawiam

Mam wielką nadzieję że się uda i będziesz.
Mala_Mi 13:53, 27 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajano tu wszyscy jesteśmy do takich błędów przyzwyczajeni . Każdy sobie sam dopowiada co miało byc tym bardziej że w tym przypadku łatwo było się domyślec, u innych jest o wiele trudniej np u przewodniczacej jury konkursowego a wszyscy biora to za jej urok osobisty i jest fajnie.. Nie przejmuj sie więc takimi drobiazgami. Pozdrówka.

Powtórzę za Bodzią....Dajanko wyluzuj
Ja tam wszsytko składam na przypadłosci na dys........ i bez zwolnienia z tych przypadłości maturę z polskiego udało mi się napisac na 5 (gwoli wyjasnienia dla młodziezy, w moich oceny 6 i 1 nie było).

Bogdziu, czytałam wadomośc od Ronina...że wizytówki można edytowac bez ograniczeń, natomiast na wątkach tylko przez 24 godziny...... popularność forum wzrosła..i chyba serwery nie są w stanie pamiętać takiej ilości informacji możliwej do edycji

Bogdziu dziękuję za wyrozumiałosć dla moich literówek.... Kwiatek dal Ciebie na Twoim watku
Bogdzia 20:45, 27 kwi 2012

asc napisał(a)

Dajano tu wszyscy jesteśmy do takich błędów przyzwyczajeni . Każdy sobie sam dopowiada co miało byc tym bardziej że w tym przypadku łatwo było się domyślec, u innych jest o wiele trudniej np u przewodniczacej jury konkursowego a wszyscy biora to za jej urok osobisty i jest fajnie.. Nie przejmuj sie więc takimi drobiazgami. Pozdrówka.

Powtórzę za Bodzią....Dajanko wyluzuj
Ja tam wszsytko składam na przypadłosci na dys........ i bez zwolnienia z tych przypadłości maturę z polskiego udało mi się napisac na 5 (gwoli wyjasnienia dla młodziezy, w moich oceny 6 i 1 nie było).

Bogdziu, czytałam wadomośc od Ronina...że wizytówki można edytowac bez ograniczeń, natomiast na wątkach tylko przez 24 godziny...... popularność forum wzrosła..i chyba serwery nie są w stanie pamiętać takiej ilości informacji możliwej do edycji

Bogdziu dziękuję za wyrozumiałosć dla moich literówek.... Kwiatek dal Ciebie na Twoim watku

Dzięki za wiadomośc odnośnie edytowania bo nie wiedziałam o tym.
dajana 23:40, 27 kwi 2012

No to luzik dziewczynki Miłego wieczoru wam zyczę
Bogdzia 20:45, 28 kwi 2012

dajana napisał(a)
No to luzik dziewczynki Miłego wieczoru wam zyczę

I tak trzymaj Dajano.
Gardenarium 20:52, 28 kwi 2012

jotka napisał(a)
Wizytówki rządzą się innymi prawami.

Wizytówki można edytować w nieskończoność, bo taka jest rola wizytówek, że można dawać lepsze zdjęcia jak zmieniamy ogród.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies