Sebku, pewnie, że do gołej ziemi nie warto ale trochę trzeba aby nowe źdźbła mogły się przebić. W kwietniu i tak wertykulacja to wyciągnie resztę tego filcu. Widziałam dzisiaj w castoramie areator i wertykulator w jednym
Marta dziękuję za pochwały, zaglądaj
Justynka, parasola nie kupiłam bo kupiłam wersję z rozkładanym stołem i bez otworu. Ale komplet już mi się rozpada, krzesła..... To chyba akacja ? Bo już zapominiałam z czego te meble? Chyba poszukam tekowych w kolejnym sezonie i będę w nie ciskać wodą jak Danusia.
Marzenko przyszłam z rewizytą i padłam (o czym wiesz) .
Jest pięknie.
Dom jest fantasyczny i garaż też mi się bardzo podoba. Czy to jest murowany garaż?
Drewno na elweacji prezentuje sie świetnie. My też nie zrezygnowalismy z drewna będzie jedynie trochę zredukowane A mój projekt prawie na ukończeniu i zapowiada się bardzo dobrze
Mój tez rozkładany i ma otwór na parasol. Nie widać, że się rozpada. Ale tekowe są jednak nie do przebicia. Do Twojego domu i wystroju pasują mi jakieś mega nowoczesne, niekoniecznie tekowe.
Garaż w przeciwieństwie do domu jest murowany
Ale nic tak się nie sprawdza jak wiata garażowa, jestem za leniwa aby parkować w garażu ha i dlatego mój M się przeciska przez garaż, w którym po staropolsku jest mydło i powidło ....
Cieszę się, że realizujesz taki świetny pomysł!!,
Pasują tylko z technoratanu, ale takie jakie mi się podobają muszą poczekać aż skończę ogród i nazbieram kasy. A takie podróbki technoratanu mniej mi się odobają niż drewniane Justynko poszukam grafitowych, obiecuję A taras w tym roku zostanie przeolejowany na szaro bo mnie kasztanowy kolor w oczy kłuje. Mój M już został przekonany. Biały parasol czeka na ustawienie. Ale marzę o pergoli z aluminium z automatyczną makizą. Wolę cen nie sprawdzać, bo jak mi się ostatnio hiper nowoczesny parasol podobał to kosztował 40 tys....
Jak masz jakieś stronki z takimi nowoczesnymi rzeczami wysyłaj mi linki na priv od czasu do czasu. Mój brat się w takim stylu urządził, może coś się bratowej spodoba to poluka sobie.