No nareszcie jestem w domu. Odpowiem na posty Ginger - miskanty w miejsce bambusów nie mogą być, bo muszę posadzić coś przez cały rok pieknego będą graby formowane Grupa trzymająca ...
"Lubię ogrodowisko za to również, że za jednym kliknięciem mogę być na czekoladzie w Madrycie, za drugim w Toscanii zajadać się pecorino a za trzecim w pięknym Madżenkowym ogrodzie podziwiać najbardziej letnią jesień. Czyż to nie piękne?"
Piękne piękne, ale najpiekniejsze chyba są inspiracje Justyna S - ciesze się, że nadążasz, mam nadzieję że do zobaczenia wkrótce Magda70 - mam nadzieję że już zdrowiejesz wizytówkę obiecuję zimą założyć, pisałam już wcześniej, że potrzenuję jeszcze zdjęcia jesienne i zimowe
Danusiu i Agacia jasie nie przekomarzam, czekam na 1000 stron aby tradycji stało się zadość Ja taka tradycjonalistka jestem kasik778 - oj tak było słońce i wino i świetna atmosfera, a w Polsce tak zimno brrrr Pszczólko pięknie potrafisz ująć takie chwile evchen - lubię swoją pracę za różnorodność i ciągłą możliwość poznawania nowych ludzi, miejsc i nowych obszarów Trafo zapraszam z czekoladą częściej iza dziękuję, że zawsze jesteś Ania Asc Ogrodowisko nie uciekło , ale streszczenia konstancji nie było
Ewa w zimne dni taka ciepła i gęsta czekolada to największa przyjemność Przepraszam za kryptoreklamę ale baaaardzo dobra jest w pijalniach Wedla Grzeszę zawsze przeciwko kibici popijając gorącą z malinami
Ania też nie wiem co to za potwór bo hiszpańskiego nie znam Koleżanka celowo swoją ręke nad nim uwieczniła aby było widać jego rozmiar i można sobie go było kupić na kolację
...ale wspaniale Mdżenko...
... czekolada i to w dodatku lokal czynny załą noc, z tego co przeczytałam...czyli raj...po prostu...
...ale te robale i inne dziwne stworzonka ...to juz raczej nie dla mnie... konesrem takich potraw nie jestem..
...ale zdjęcia chetnie obejrzę..
serdecznie pozdrawiam
Fanką frutti di mare też nie jestem ale oglądać lubię
Czekoladeria godna polecenia,,najsłynniejsza w Madrycie
Czekolada w Madrycie i lato w Twoim ogrodzie - to zabieram, udając się na spanie.
W pierwszej chwili pomyślałam że to propozycja nowego tytułu dla wątku Madżenki. I spodobała mi się. Może z małą modyfikacją pasowałby taki tytuł- szczególnie ze względu na cechę ogrodu Madżenki- tu lato jest znacznie dłuższe i bujne.
Magnolio dzisiaj się przekonałam, że nadzedł nieodwracalny koniec lata ...