Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Loosiuu 22:55, 03 kwi 2013

Sto lat! Sto lat!
Wielu pięknych ogrodów, wytrwałości w dążeniu do celu, dużo uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń
kaprys 23:07, 03 kwi 2013

Danusiu, życzę Ci dużo zdrówka przede wszystkim. Myślę, że taka aktywna i wyjątkowa Osoba jak Ty ma głowę pełną marzeń i pomysłów , życzę więc żeby wszystkie się spełniły.
A nam wszystkim życzę żebyś zawsze znajdowała czas dla Ogrodowiska i dzieliła się z nami swoją pasją tak jak teraz. Całuję urodzinowo.
an_tre 23:46, 03 kwi 2013

Danusiu najpiękniejsze życzenia i kwiaty w dniu Twoich urodzin

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 07:29, 04 kwi 2013

Dziękuję jeszcze raz za tyle miłych słów i kwiatów. Teraz to nas chyba tylko rychła wiosna i topnienie śniegów mogą uszczęśliwić

Oby to się stało jak najszybciej, bo u mnie całą noc sypie i na balkonie znowu mnóstwo śniegu, góra rośnie, choć już śnieg był zwalany na dół.

Podobno będzie sypać do 23 w nocy i koniec. To już ostatni śnieg 10-go ocieplenie, choć się nieco przesuwa

Instagram Ogrodowiska
Matka 08:33, 04 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)

Podobno będzie sypać do 23 w nocy i koniec. To już ostatni śnieg 10-go ocieplenie, choć się nieco przesuwa

do 23 kwietnia?czy 23ciej?
kaisog1 08:51, 04 kwi 2013

Danusia ja Cie błagam! Co Ci się przesuwa? Nic się nie przesuwa... już się nic nie może przesuwać bo ja oszaleję!
sylllwia 08:55, 04 kwi 2013

Spóźnione życzenia zostawiam, zdrowia i satysfakcji z życia

agata19762 12:06, 04 kwi 2013

Danusiu Z okazji Urodzin życzę Ci,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku,
aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.

Celina 12:23, 04 kwi 2013

Danusiu spóźnione ale równie serdeczne życzenia przesyłam.
Wspaniałych ogrodów, satysfakcji z podejmowanych decyzji, niesłabnącej miłości i niezawodności przyjaciół
Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 12:31, 04 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Danusia ja Cie błagam! Co Ci się przesuwa? Nic się nie przesuwa... już się nic nie może przesuwać bo ja oszaleję!

Przesuwa się o godziny, było, że rano teraz że w południe będzie już na plusie. Ale to mało, więc nie martw się
Zobacz 10 kwietnia od 14 - tej będzie ten przełomowy moment wejścia Mazowsza na plusy

http://www.yr.no/place/Poland/Masovia/Warsaw/long.html

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies