Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Milka 17:25, 25 kwi 2013

a u swoich nie ma?
jak cieplutkie, to rozumiem
AgnieszkaW 17:27, 25 kwi 2013

Twój ogród Danusiu przypomina teraz klimaty ogrodów angielskich - przy tych kompozycjach, szarych eleganckich donicach, bibelotach, efektownych lustrach, ach, pięknie. Moim zdaniem jest to, jak narazie, najlepsza odsłona Twojego ogrodu. Serdecznie pozdrawiam
Gardenarium 17:39, 25 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
a u swoich nie ma?
jak cieplutkie, to rozumiem

Irenko ma, ale klepisko, więc u mnie jak arystokracja jakaś się przechadza, ale co i raz Kropę nasyłam. bo mi drapie też po masce samochodu.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:42, 25 kwi 2013

Dziękuję Agnieszko za komplementy, staram się upiększać co mi tam przyjdzie na myśl A kolorystyka to moja ulubiona i czarne rośliny kiedyś były moją bardzo mocną stroną. Miałam większą kolekcję niż znana Helen Dillon w Dublinie

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/18-ogrod-w-czerni-i-czerwieni

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/272-portrety-roslin-ophiopogon-planiscapus-nigrescens

Instagram Ogrodowiska
Milka 17:44, 25 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)

Irenko ma, ale klepisko, więc u mnie jak arystokracja jakaś się przechadza, ale co i raz Kropę nasyłam. bo mi drapie też po masce samochodu.

To mus gonić, masz swojego arystokratę Prezesa
Też podziwiam tegoroczne dekoracje, ciągle coś nowego wymyślisz
Gardenarium 17:48, 25 kwi 2013

Irenko zawsze byłam kreatywna, nuda i ciągle to samo to nie dla mnie

Instagram Ogrodowiska
Milka 17:58, 25 kwi 2013

Wiem dlatego na ten czerwiec się cieszę, może od ciebie i mnie się coś udzieli
AgnieszkaW 18:07, 25 kwi 2013

Znam te artykuły Danusiu, bo czytam je wszystkie. W twoich artykułach zawarta jest ogromna wiedza i doświadczenie. Często czytam wpisy osób proszących o pomoc w planowaniu ogrodu, czekających, aż ktoś dokładnie powie im co i jak, a przecież na Ogrodowisku można znaleźć właściwie wszystko - wiedzę pożyteczną i moc inspiracji ogrodowych. Trzeba tylko chcieć poczytać i poszukać. Z drugiej strony trochę ich rozumiem, bo sama czasem mam dylematy (ale szukam własnych kompozycji na miarę terenu, ostrego klimatu i...kasy). Ciemny bordo połączony z szarością, srebrem i pastelowym różem + błękity i fiolety to kolory których u mnie sporo w ogrodzie (chyba je lubię).
Uf, ale się rozpisałam, wystarczy, nie zawracam głowy. Jeszcze raz napiszę: Twój ogród Danusiu piękny w stylu, który kochasz, lubię takie ogrody i cenię takich pasjonatów jak Ty.
Gardenarium 18:19, 25 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Wiem dlatego na ten czerwiec się cieszę, może od ciebie i mnie się coś udzieli

Na pewno, ja mam dobry wpływ na ludzi

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:21, 25 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Ciemny bordo połączony z szarością, srebrem i pastelowym różem + błękity i fiolety to kolory których u mnie sporo w ogrodzie (chyba je lubię).

Bardzo wysmakowana kompozycja Dodaj czarny

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies