Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Borbetka 19:26, 27 kwi 2013

Bajeczne kompozycje.
Juzia 20:49, 27 kwi 2013

Danusiu...bardzo elegancko z tą czernią!
Pozdrawiam
Betka 20:58, 27 kwi 2013

Danusiu ja też miałam pracowitą sobotę - prace przy strumyku idą do przodu Kompozycje śliczne, taki kontrast kolorów bardzo ciekawie wygląda!!
Pozdrawiam
Sabinka 21:57, 27 kwi 2013

Danusiu czy moglabys wpasc do mnie na chwilke i poradzic co do wjazdu ...mam na mysli przyszly zywoplot tylko z czego i jaki?!

Z gory wielkie dziekuje!
GorAna 22:08, 27 kwi 2013

Te kolory są chyba stworzone dla siebie
Musiał je jednak ktoś bardzo doświadczony ze sobą zestawić
Gratuluję i pozdrawiam
grupa_trzyma... 22:21, 27 kwi 2013

Wpadłam napaść oczy po długiej nieobecności. Ogród piękny, jak zawsze. Cieszę się, że zawsze można tu liczyć na zdjęcia przedstawiające dobrze znane zakątki oraz pooglądać nieco ciekawych nowości. Nigdy się tu nie nudzę, no i znalazłam u Ciebie moją ulubioną miodunkę. Pozdrawiam!
Margarete 22:30, 27 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)

Możesz te kompozycje fotografować wciąż na nowo i na nowo po raz kolejny wstawiać - są tak cudne, a czarny kolor - masz rację komponuje sie niebywale z tym limonkowym blado żółtym.
A co do zaglądania do ciebie nto ja jestem tu często tylko tak po cichutku.....
Miłej niedzieli, pozdrawiam

Gardenarium 22:44, 27 kwi 2013

Mam wieści z Japonii, Michałek napisał, że jest w Osace, jechał super szybką koleją o nazwie Shinkansen. Widział czerwoną bramę na morzu, u niego jest już 28 kwietnia i pojedzie do Kioto.

I to tyle z nowości

Instagram Ogrodowiska
aneta230972 22:52, 27 kwi 2013

Mam nadzieję, że mój Michałek również będzie lubił wyzwania i podróże. Chciaż już teraz mimo młodego wieku (3L) wykazuje spore zaineresowanie światem. Niezmiernie intryguje go wszystko co jest za bramą co przejawia sie w ciągłych ucieczkach.
Gardenarium 22:53, 27 kwi 2013

Kochani dostałam info, że jest już w kioskach nowy numer Newsweeka, dodatek "Dom i Ogród" a w nim wywiad ze mną o ogrodach i modzie ogrodowej. Zapraszam, zdjęcia chyba też będą. Sama jestem ciekawa jak wyszło

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies