Danusiu ja też miałam pracowitą sobotę - prace przy strumyku idą do przodu Kompozycje śliczne, taki kontrast kolorów bardzo ciekawie wygląda!!
Pozdrawiam
Wpadłam napaść oczy po długiej nieobecności. Ogród piękny, jak zawsze. Cieszę się, że zawsze można tu liczyć na zdjęcia przedstawiające dobrze znane zakątki oraz pooglądać nieco ciekawych nowości. Nigdy się tu nie nudzę, no i znalazłam u Ciebie moją ulubioną miodunkę. Pozdrawiam!
Możesz te kompozycje fotografować wciąż na nowo i na nowo po raz kolejny wstawiać - są tak cudne, a czarny kolor - masz rację komponuje sie niebywale z tym limonkowym blado żółtym.
A co do zaglądania do ciebie nto ja jestem tu często tylko tak po cichutku.....
Miłej niedzieli, pozdrawiam
Mam wieści z Japonii, Michałek napisał, że jest w Osace, jechał super szybką koleją o nazwie Shinkansen. Widział czerwoną bramę na morzu, u niego jest już 28 kwietnia i pojedzie do Kioto.
Mam nadzieję, że mój Michałek również będzie lubił wyzwania i podróże. Chciaż już teraz mimo młodego wieku (3L) wykazuje spore zaineresowanie światem. Niezmiernie intryguje go wszystko co jest za bramą co przejawia sie w ciągłych ucieczkach.
Kochani dostałam info, że jest już w kioskach nowy numer Newsweeka, dodatek "Dom i Ogród" a w nim wywiad ze mną o ogrodach i modzie ogrodowej. Zapraszam, zdjęcia chyba też będą. Sama jestem ciekawa jak wyszło