Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 23:49, 06 maj 2013

Dziękuję wszystkim razem i z osobna Dzisiaj jednak dosadziłam wymarznięte Ilexy. Nie mam fotek, tak mnie praca pochłonęła Patrzcie co to się porobiło

A buk dzisiaj kwitł strasznie, wiszące fajne kwiatki

Posadziłam miodunkę, ale jednak przesadzę na ulicę, mam wolne miejsce.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 00:10, 07 maj 2013

Wybaczamy brak fotek Sebuśkam
monteverde 01:08, 07 maj 2013

Danus obejrzałam wszystkie zaległe foto, piękne zdjęcia, dzięki za Michałkową Japoniępozdrawiam
Kondzio 08:36, 07 maj 2013

Danusiu pozdrawiam i całuje miłej pracy
adka 09:33, 07 maj 2013

Danusiu codziennie odwiedzam i podziwiam Twój ogród .Jest bajeczny ,bajkowy .Podpatruje i skradam pomysły z Twoich rabat.

Mam pytanie jeśli przeprowadziłam kultywację trawnika,to czy mogę teraz dosiać trawy ? I kiedy nawozić saletrą wapienną? Bardzo dziekuję i pozdrawiam.
Lukas 10:08, 07 maj 2013

No ja nie wiem co się dzieje... tyle pracy odwaliłaś i ani jednej fotki. Chyba potrzebujesz jakiejś mobilizacji
Kindzia 10:26, 07 maj 2013

Poczytać u Ciebie to wielka przyjemność
Pozdrowienia
Evchen 10:28, 07 maj 2013

Danuś, wpadłam na przedpopołudniową kawkę Znajdzie się miejsce i dla mnie?.. Popatrzę na serby i na buka, na cytrynowo-czarne kompozycje .. Kraina czarów z wiszącym lustrem... wystarczy przejść na drugą stronę....
Gardenarium 10:59, 07 maj 2013

adka napisał(a)
Danusiu codziennie odwiedzam i podziwiam Twój ogród .Jest bajeczny ,bajkowy .Podpatruje i skradam pomysły z Twoich rabat.

Mam pytanie jeśli przeprowadziłam kultywację trawnika,to czy mogę teraz dosiać trawy ? I kiedy nawozić saletrą wapienną? Bardzo dziekuję i pozdrawiam.

Od razu dosiewkę rób, zajrzyj w artykuły pod tagiem trawnik. I od razu saletra wapniowa. I wodę lej na trawnik, żeby nawóz się rozpuścił.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:01, 07 maj 2013

Dziękuję za miłe wpisy, Aniu, ja do Ciebie zaglądam, ale nie wpisuję ochów nad Twoimi cudami, staram się do każdego wpaść, co do mnie zagląda. Wybaczcie brak wpisów, ale widzę i podziwiam co robicie, jak jest łądniej.

A Kondzio to już odwala ten warzywnik, artystyczny

Lecem może fotki jakieś cyknąć, bo siedzę od rana w papierach i mailach

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies