Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

20:58, 10 cze 2013
Bodziszek SUMMER SKIES

mam takiego ( kupiłam gdzies u nas)
inne juz szaleja a ten sie zbiera i zbiera , tyle tylko zejest wysoki i bardziej zwarty ( w pionie ) nie rozłazi sie na boki jeszcze.
Gardenarium 21:20, 10 cze 2013

Mam w pąkach, coś tam świta, będę pokazywać.

Instagram Ogrodowiska
21:24, 10 cze 2013
tak wiem w zeszłym roku poczułam sie wyjatkowo jak przeczytałam ze takie rarytasy z Angli sie zwozi ) a ja na jakimś targu czy gdzieś kupiłam ...metadą ....a bo ładne nawet
Gardenarium 21:27, 10 cze 2013

No, pacz co to się porobiło, ale ja nawet chwasty zwożę. choćby i w tym roku

Instagram Ogrodowiska
21:31, 10 cze 2013
taaaa.. ostatnio kupiłam gloksynie ogrodowa na targu całe 3,50 , zajezdzam do Kapiasa a tam stoi moja nowość 18,00 ..no i zakupów mi sie odechciało ...do nastepnego razu

nie ma u nas bylin w tych szkółkach a jak sa to ceny z kosmosu jednak, a to samo sie rozrasta na potegę, krzewy tańsze maja ...dziwne ..ale co zrobic.
Magda70 21:52, 10 cze 2013

eee_taam napisał(a)
nie wiem czy inni tak tez mają, ale ja jak sie naoglądam tutaj (na ogrodowisku) zdjęć ..to nawet w środku nocy mam chęć lecieć z kopaczką w pole i walczyć

Ja też tak mam...
Albo obudzę się ok 5 i zastanawiam się czy może wstać i coś podziałać przed pracą...jak na razie nie wstałam, ale...kto wie...
Moniika 21:59, 10 cze 2013

Gardenarium napisał(a)

Piekne te goździki czarne petunie znalazłam , kupiłam , posadziłam ...ale takich ciemnych brateczków nie widziałam nigdzie.. Cudne
Welka 22:43, 10 cze 2013

Ania Monte namawiała mnie dzisiaj na wyjazd do Ciebie na święto róż, a po tych fotkach jeszcze bardziej się zastanawiam. Ślicznie jak zawsze
ana_art 22:46, 10 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Ania Monte namawiała mnie dzisiaj na wyjazd do Ciebie na święto róż, a po tych fotkach jeszcze bardziej się zastanawiam. Ślicznie jak zawsze
Ewelinko słuchaj Ani, Ona wie co mówi
Loosiuu 22:48, 10 cze 2013

Cudowna ta hidcotowa! Zastanawiam się czy dużo ziemi wymieniałaś po budowie muru, żeby tak ładnie wszystko rosło? Wiem, że każda roślinka dostała dobrej do dołka i jest nawożona, ale nie było problemów na początku?