Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

beta 08:44, 10 wrz 2013

Danusiu, co ile posadzić tuję szmaragd dla uzyskania efektu zielonej ściany?...czy 60 cm będzie ok?

pozdrawiam
boguslaw_r_ 12:50, 10 wrz 2013

Przybiegłem pomachać,
Buziole.
makkasia 13:35, 10 wrz 2013

Pozdrawiam, miałam kłopoty z netem, wszystko nadrobiłam.i rzeźba i spotkanie, całą resztę
Kiedy byłam w W-wie w lipcu zachwyciłam się podzamczem, i prywatnymi tarasowymi ogródkami pełnymi hortensji. Warszawa jest coraz piękniejsza
Milka 13:39, 10 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
To samo Aniu mówiłam macając te tuje, zapytaj Irenki, gdybym ja to urządzała byłoby o niebo lepiej O dwa nieba nawet

tak właśnie myślę, jak Ty byś się za to zabrała, to każdy by się zatrzymał popatrzeć, bo byłoby wyjątkowe!
A ja się męczę, już mi głowa spuchła, szukam lampy do wewnątrz domku, tyle tego jest i nie umiem się zdecydować
opowieści miałaś niezłe, zatem i gość wyjątkowy
wojtas2101 13:44, 10 wrz 2013

Danusiu
Takie kule rosną przy zamku w Lednicach w Czechach. Słońce się przedziera idę sadzić turzyce. Pozdrawiam
malgorzata_s... 15:18, 10 wrz 2013

Od momentu zalogowania się na ogrodowisku i odwiedzin w tym ogrodzie, jak widzę piękny bukszpan to widzę uśmiechniętą Szefową Danusię.
kasiula79 15:23, 10 wrz 2013

Danusiu jak będziesz miała małą chwilkę to zajrzyj proszę do mnie bo kombinuję jak koń po górkę:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1711-marzenie-o?page=46

bardzo proszę
Madzenka 18:04, 10 wrz 2013

asc napisał(a)
Relację ze spotkania obejrzałam...
Irenka zawsze i wszędzie dobrze wygląda..... i z tym gostkiem od rur też

Ale ja sie pytam.. dlaczego taka knajpa porządna, ma ładne wianki, a w donicach ma jakieś tuje a nie bukszpany czy cisy???? Mus szefową do Ciebie wysłać na dobór kompozycji pod drzwi

Ponieważ Magda G uwielbia cięte kwiaty i wianki a ogród to nie jest jej hobby Musowo Danusiu zmienić te dekoracje
Aneczka 18:42, 10 wrz 2013

Witam pani Danusiu. Bardzo cieszę się, że mogę być tu z wami i dziękuję za taką możliwość
Patrząc na pani ogród od razu widać, że zajmuje się pani projektowaniem ogrodów. Pani ogród jest bardzo elegancki i widać, że dobrze przemyślany. Zazdroszczę pani takich umiejętności. Pocieszam się tym, że chociaż oczy mogę nacieszyć oglądając tak piękne i dopracowane ogrody. Mam nadzieję, że i ja coś stworzę podglądając wasze pomysły jeśli można Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 21:58, 10 wrz 2013

Aneczko, dziękuję za odwiedzinki u mnie.

Wiele osób z Ogrodowiska które lubią pracować mocno w ogrodzie, odmieniły jego oblicze na lepsze. Co i raz będziesz trafiała na takie ogrody u nas. Ucz się i zakasuj rękawy. Stworzysz swój raj.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies