Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Madzenka 06:02, 06 maj 2014

Ciekawi mnie co zrobisz z zasychającymi liśćmi tulipanów? Nie uwierzę że wytrzymasz z nimi do czerwca
Zeta 06:09, 06 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ciekawi mnie co zrobisz z zasychającymi liśćmi tulipanów? Nie uwierzę że wytrzymasz z nimi do czerwca

No też miałam się spytać napewno są ścięte zaraz po przekwitnieniu....przecież za chwilę w tym miejscu Danusia co innego posadzi
Ten ogrod to jak kameleon...zmienia się nie tylko z porami roku.....ale i z porami dnia i nocy.
No i z chciejstwami Danusi....tu zawsze są pierwsze nowości ...zamian jeszcze ktokolwiek zobaczy roślinę ....ona już w bukszpanowych siedzi.....teraz zauważyłam czarne i białe orliki...nawet udało mi się je zamówić ....dzień przed tym jak Danusia pokazała zdjęcia.....
Znam się conieco na modzie ogrodowej hihihihi ( to był fart) pozdrawiam z porannymi przymrozkami.....i wzywam słońce
Urszulla 06:49, 06 maj 2014

Gardenarium napisał(a)

Takie mam skojarzanie
"piękne pierzaste koguciki" uwielbiam tę kolorystykę w Twoim ogrodzie Danusiu
Borbetka 07:46, 06 maj 2014

Zeta napisał(a)

No też miałam się spytać napewno są ścięte zaraz po przekwitnieniu....przecież za chwilę w tym miejscu Danusia co innego posadzi
Ten ogrod to jak kameleon...zmienia się nie tylko z porami roku.....ale i z porami dnia i nocy.
No i z chciejstwami Danusi....tu zawsze są pierwsze nowości ...zamian jeszcze ktokolwiek zobaczy roślinę ....ona już w bukszpanowych siedzi.....teraz zauważyłam czarne i białe orliki...nawet udało mi się je zamówić ....dzień przed tym jak Danusia pokazała zdjęcia.....
Znam się conieco na modzie ogrodowej hihihihi ( to był fart) pozdrawiam z porannymi przymrozkami.....i wzywam słońce

To samo mi na język przyszło. Idealny ogród nie ma przekwitniętych kwiatów. A i przymrozków nie widać u Ciebie Danka, to dobrze. U mnie podmroziło i z dnia na dzień coraz więcej strat widzę.
ewakatowice 08:48, 06 maj 2014

Wiosenna odsłona: uosobienie wdzięku i klasy
Niedościgniony wzór
ANIA 08:51, 06 maj 2014

Przepiękna biel ...... Pozdrawiam słonecznie.
WilczaGora 09:02, 06 maj 2014

Danusiu
i sesja "bordowa" i sesja "biała" powalają mnie na kolana - oba, tak ważne dla mnie kolory w ogrodzie

macham z Wilczej
Gardenarium 09:19, 06 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Spróbuję przetestować zupełnie nowatorski sposób , aby móc wykorzystać tulipany na hidcotowej rabacie

Instagram Ogrodowiska
dorciabe 09:51, 06 maj 2014

Danusia piękne zestawienie kolorów , coraz bardziej przekonuję się do ciemnych kwiatów, zwłaszcza z białym
Bardzo mocno macham
atena35 13:36, 06 maj 2014

Gardenarium napisał(a)

Piękne
O właśnie o "te" kremowe mi chodziło Danusiu u Ciebie zawsze wszystko jak na zamówienie