Ogrodu przy rezydencji jeszcze nie widziałem - player.pl nie chce ze mną współpracować...
Ale widziałem teraz hidcotową - to jest jakiś sen, a nie rabata Danusiu - nawet ogrody na CHFS nie robią na mnie takiego wrażenia jak ta rabata - ogrody angielskie się chowają
Na razie nie będzie, bo mam 40-to lecie ogrodnictwa i myślę jakby tu ten jubileusz uświetnić A to będzie jesienią
Ale chętnych zapraszam w pojedynkę i małymi grupkami Każdą osobę powitam i ugoszczę miło i serdecznie
Ana efekt osiąga się latami, mnie też tyle zajęło, więc nie przejmuj się, rośliny dokupuje się stopniowo, coś nie chce rosnąć, a coś chce, widzisz co i jak, Nowe pomysły, nowe inspiracje, ciągle jakieś nowe kolory...sama zobaczysz jaka to frajda mieć kawałeczek dodatkowej rabatki. Zbieractwo i kolekcjonerstwo można uskuteczniać skutecznie, co czynię
Hidcotowa zachywyca i pozwala Ci poszaleć z nasadzeniami.
Taki ogród przepłotowy zachęca do zmian. Będę dalej dzialać u mnie za płotem aż będzie ładnie. Tak pięknie jak u Ciebie nie ma szans, ale mam nadzieję że będzie ładnie. Dajesz przykład wszystkim, że "przedpłocie" to integralna część ogrodu.
Wczoraj ponownie na przedpłociu posadziłam sobie trzy kulki bukszpanowe.