Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Mala_Mi 18:03, 22 cze 2014

Danusia.. nie ma słów by podziękować za wizytę... za wszytko... Ogrodowisko to My... ale MY bez Ciebie to jak stadko baranków bez przewodnika...
Bądź naszym przewodnikiem zawsze....
Stadko owieczek dziękuje Ci za to, że byłaś z nami

I kolejny ślad ogrodowiska w moim ogrodzie... pasuje jak z kompletu..

Dziękuję też za wszystkie pomysły ... oj podobają mi się bardzo Masz głowę pełną pomysłów na każda okazję.. i wciśniecie w "projekt" moich kamyków.. to naprawdę coś wielkiego.. nawet jakbym myślała nad tym całe życie.. to nie wpadałbym na taki super pomysł
Mala_Mi 18:05, 22 cze 2014

W tył zwrot na Twoim wątku zrobię jutro .... bo widzę , że są piękne fotki

Kocham Cię I kocham to forum. I kocham Ogrodomaniaków
Gardenarium 18:23, 22 cze 2014

"Kamyki" to mój dawny konik, "kamyki" o wadze pół tony oczywiście (tak na "oko") Aniu.

Lubię układać kamyki, od nich moja kariera ogrodnicza się zaczęła, ogrodowym salonem, który zdobył laury w ogrodowym konkursie Tam kamyki rozkładał Witek, a ja tylko pokazywałam paluszkiem, teraz wskazywałam paluszkiem Kazkowi. Historia lubi się powtarzać Aniu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:24, 22 cze 2014

Kasiek napisał(a)
Rudosci niesamowite, ale mnie wzruszyl Twoj pies...

Moja Kropka mnie uratowała kilka lat temu.. poważnie mówię

A to, że pasuje kolorystycznie do ogrodu haha to przypadek, takiego pieska los mi przydzielił... została znaleziona w pociągu z Kielc...do Warszawy i trafiła do nas...tak miało być

Ona rodaczka Konstancji

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 20:53, 22 cze 2014

Danusiu, o co chodzi z tymi kamykami? Bo ja bardzo lubię polny kamień w ogrodzie. Mam kilka dużych sztuk. Czy dla takich kamyków znalazłaś zastosowanie?
Magda70 22:03, 22 cze 2014

A tu jak zwykle cudowne zdjęcia...
I ogrodu i spotkania...
Gardenarium 22:06, 22 cze 2014

Iwk4 napisał(a)
Danusiu, o co chodzi z tymi kamykami? Bo ja bardzo lubię polny kamień w ogrodzie. Mam kilka dużych sztuk. Czy dla takich kamyków znalazłaś zastosowanie?

Tak, dla skał, głazów wielkich. Układałam je w pierwszym ogrodzie, jaki robiłam zawodowo. leżą do dzisiaj.
To ten ogród, w odcinku Mai robiłam go już drugi raz, a ostatnio robiłam go trzeci raz, a kamienie leżą dalej.

http://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13/odcinki-online,1,20,1,0/ogrod-z-przebudowywanym-stawem,189.html

Instagram Ogrodowiska
Hortensja 00:11, 23 cze 2014

Pani Danusiu bardzo lubię ogrodowisko,a program "maja w ogrodzie" z pani udziałem to juz wiśneka na torcie.
Po raz kolejny wracam do pani ogrodu w poszukiwaniu natchnienia. Koparki i inne straszydła już jakiś czas temu opuściły mój ogród a ja teraz tułam się od ogrodu do ogrodu forumowiczów i szukam pomysłu.
Po wielkim hura powoli opada mi entuzjazm - zplanowanie to jedno ale tezeba jeszcze znaleźć czas na wykonanie... urlop się zbliza mam nadzieję, że do tego czasu zdecyduje się czego chce u siebie w ogrodzie (a raczej czego nie ususze na amen)
póki co spaceruje po Pni pięknym ogrodzie i delektuję się widokami

a propos ozdobnych kul czy kamieni w ogrodzie - pamiętacie jak kiedyś w ogrodach rządziły krasnale ogrodowe???
dobrze, że moda zmienną jest, zawsze się bałam tych krasnali
Rench 00:23, 23 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Danusia.. nie ma słów by podziękować za wizytę... za wszytko... Ogrodowisko to My... ale MY bez Ciebie to jak stadko baranków bez przewodnika...
Bądź naszym przewodnikiem zawsze....
Stadko owieczek dziękuje Ci za to, że byłaś z nami

I w tym właśnie tonie uwielbienia,zapraszam Cię szefowo do mojego wątku, gdzie starałam się wyjaśnić zaistniałe nieporozumienie
Gardenarium 08:22, 23 cze 2014

Hortensja napisał(a)
Pani Danusiu bardzo lubię ogrodowisko,a program "maja w ogrodzie" z pani udziałem to juz wiśneka na torcie.
Po raz kolejny wracam do pani ogrodu w poszukiwaniu natchnienia. Koparki i inne straszydła już jakiś czas temu opuściły mój ogród a ja teraz tułam się od ogrodu do ogrodu forumowiczów i szukam pomysłu.
Po wielkim hura powoli opada mi entuzjazm - zplanowanie to jedno ale tezeba jeszcze znaleźć czas na wykonanie... urlop się zbliza mam nadzieję, że do tego czasu zdecyduje się czego chce u siebie w ogrodzie (a raczej czego nie ususze na amen)
póki co spaceruje po Pni pięknym ogrodzie i delektuję się widokami

a propos ozdobnych kul czy kamieni w ogrodzie - pamiętacie jak kiedyś w ogrodach rządziły krasnale ogrodowe???
dobrze, że moda zmienną jest, zawsze się bałam tych krasnali

Dziękuję za odwiedziny i słowa miodek na pewno coś zdecydujesz, ale czy dobrze? Przekonasz się.

Krasnale też są dla ludzi, każdy ma to co lubi i nie wolno krytykować. Żeby było ciekawie, to na CHFS wracają gnomy, ale malowane przez znane osobistości ogrodniczego świata I nie jest to już takie "faux pas"

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies