Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

mira 23:45, 24 cze 2014

Jeszcze życzeń nie składałam a bukiet czeka

Zdrowia,udanych realizacji, i częstych wycieczek ogrodowych !!!
no i spokojnych chwil na leżaczku we własnym ogrodzie

Mala_Mi 23:50, 24 cze 2014

Moja Mama to Danuta.. jak Ty... pamiętam o Was zawsze....... wszystkiego co najlepsze życzę

I jeszcze raz dziękuję za to, że przyjechałaś.. tzn przyleciałaś..

Loosiuu 00:06, 25 cze 2014

Danusiu wszystkiego co najlepsze i jeszcze wielu pięknych ogrodów!
Katkak 00:19, 25 cze 2014

Danusiu i ja chcę Ci życzyć spełnienia wszelkich marzeń
Gardenarium 10:46, 25 cze 2014

Podziękowań moc dla Was kochani, jakie fajne słowa tutaj przeczytałam, o tych domkach, tasiemkach, okupowaniu Jakie to miłe i jak mi fajnie dzisiaj

Łukaszu, fakt - żurawina nam się wcięła Też chciałam więcej, ale nic to, nadrobimy.. może w całkiem bliskim terminie?

Instagram Ogrodowiska
Milka 10:48, 25 cze 2014

Danusiu, dla podtrzymania radosnego nastroju, leje!!! i do tego ładnie, tak równomiernie, no cieszę się z tego, jak małpka z broszki
Tusiala 12:26, 25 cze 2014

Danusiu mało kiedy u Ciebie piszę bo za każdym razem cisną się na usta słowa „pięknie, ślicznie, cudownie, perfekcyjnie, idealnie, marzenie…” a nie chcę Cię zanudzać. Ale oglądam i staram się czytać wszystko, co napiszesz.
Oglądałam zdjęcia ze spotkania u Ani i strasznie zazdraszczam dziewczyną, że miały okazję Cię poznać i osobiście podziękować za TO miejsce.
Chciałam Ci Danusiu napisać, że pomalutku staram się wprowadzać u siebie zmiany. Działać według planu, który mam od Ciebie. Kupuję tylko roślinki, które są w projekcie. Mam nadzieję, że ten mój chaos kiedyś uporządkuję. Ale doskonale wiem, że gdyby nie Twoja pomoc Danusiu sama bym sobie z tym nie poradziła.
Co prawda nie ma u mnie spektakularnych zmian, nowe roślinki są malutkie i nie zawsze od razu efektowne ale osoby, które do mnie przychodzą widzą te zmiany. Zmiany, które zachodzą tylko dzięki Tobie o czym chciałam Ci napisać.
Pozdrawiam bardzo serdecznie życząc wszystkiego najlepszego i wspaniałego abyś była szcześliwa każdego dnia
Nulka 14:36, 25 cze 2014

Danusiu czy mogłabyś powiedzieć jaki wymiar ma Twój stawek przy lustrze - strasznie mi się podoba i może po przeróbkach coś udałoby mi się podobnego zrobić ale nie wiem ile miejsca bym potrzebowała
boguslaw_r_ 14:43, 25 cze 2014

We wszystkim mnie wyprzedzili pozostają mi tylko BUZIOLE.
Gardenarium 15:44, 25 cze 2014

Buziole są bardzo miłe, nawet jeśli na końcu Pozdrawiam Boguś

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies