Danusiu mało kiedy u Ciebie piszę bo za każdym razem cisną się na usta słowa „pięknie, ślicznie, cudownie, perfekcyjnie, idealnie, marzenie…” a nie chcę Cię zanudzać. Ale oglądam i staram się czytać wszystko, co napiszesz.
Oglądałam zdjęcia ze spotkania u Ani i strasznie zazdraszczam dziewczyną, że miały okazję Cię poznać i osobiście podziękować za TO miejsce.
Chciałam Ci Danusiu napisać, że pomalutku staram się wprowadzać u siebie zmiany. Działać według planu, który mam od Ciebie. Kupuję tylko roślinki, które są w projekcie. Mam nadzieję, że ten mój chaos kiedyś uporządkuję. Ale doskonale wiem, że gdyby nie Twoja pomoc Danusiu sama bym sobie z tym nie poradziła.
Co prawda nie ma u mnie spektakularnych zmian, nowe roślinki są malutkie i nie zawsze od razu efektowne ale osoby, które do mnie przychodzą widzą te zmiany. Zmiany, które zachodzą tylko dzięki Tobie o czym chciałam Ci napisać.
Pozdrawiam bardzo serdecznie życząc wszystkiego najlepszego i wspaniałego abyś była szcześliwa każdego dnia