Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Pszczelarnia 10:12, 10 lip 2014

Ja też czekam. Zawsze czekam. A Sebuś wie. Bo ja nie wiem ale czekam.
baraga1904 10:17, 10 lip 2014

...dziekuję za rozpoznanie paprotki...info z liripoe mnie zasmuciło - widziałm u Gabi, rośniejak szalone i jest to rzeczywiście piękna roślina... szybko sie też rozrasta...
...wczoraj były urodziny Ogrodowiska? pierwsze Twoje logowanie Danuś..
...no i coś jeszcze...sniłaś mi się dzisiaj...wczoraj całe popołudnie przeglądałam Twój wątek i potem spotkałysmy się we śnie...
kamasja 10:52, 10 lip 2014

Danusiu coś nie działa mój podpis nie mogę wejść do wątku. Wyskakuje mi błąd lub niepoprawna strona. Pozdrawiam.
monteverde 11:02, 10 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Danusiu pomysl na książkę znakomity!!! Ja już czekam, z przyjemniścią bym zakupiła.

Wspaniałyczekamy z ciekawością no i najlepszego na 4 rocznicę, teraz miesiąc nie miałam kompa, to myślałam, że zwariuję bez Ogrodowiska a teraz nie mogę nadrobić wpisów, ale dobrze, że już mogę być z Wami buziolki
asiach 11:15, 10 lip 2014

monteverde napisał(a)

Wspaniałyczekamy z ciekawością no i najlepszego na 4 rocznicę, teraz miesiąc nie miałam kompa, to myślałam, że zwariuję bez Ogrodowiska a teraz nie mogę nadrobić wpisów, ale dobrze, że już mogę być z Wami buziolki

Masz rację !!!
- Ogrodowisko jest jak narkotyk
Tylko forum jest zdrowe
ale wciąga
Gardenarium 19:40, 10 lip 2014

baraga1904 napisał(a)
...dziekuję za rozpoznanie paprotki...info z liripoe mnie zasmuciło - widziałm u Gabi, rośniejak szalone i jest to rzeczywiście piękna roślina... szybko sie też rozrasta...
...wczoraj były urodziny Ogrodowiska? pierwsze Twoje logowanie Danuś..
...no i coś jeszcze...sniłaś mi się dzisiaj...wczoraj całe popołudnie przeglądałam Twój wątek i potem spotkałysmy się we śnie...

Wiem, wiem w sumie pamiętałam, 8-go pamiętałam, 9-ga zapomniałam ale w wirze pracy rzuciłam się do odpoczywania i nic nie napisałam. Sama w sumie jestem zawiedziona, ze zapomniałam, ale starość nie radość. No i dużo na mojej biednej głowie

Instagram Ogrodowiska
Urszulla 20:02, 10 lip 2014

Życzenia przeniosłam na osobny wątek
Gardenarium 20:13, 10 lip 2014

Założyłam wątek z życzeniami z tej okazji Zapraszam do dzielenia się opiniami jak to zaczynaliście i czy Ogrodowisko pomogło w różnych sprawach?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4742-zyczenia-z-okazji-4-rocznicy-ogrodowiska?page=1#post_0

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:16, 10 lip 2014

Najmilsi moi Ogrodnicy, uwielbiam ten czas spędzony z Wami, posiedzę z Wami na uroczej ławeczce

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 21:18, 10 lip 2014

Piękna ławeczka i piękny zakątek. Pozdrawiam Danusiu