Ja też mam ochotę na taką wycieczkę Po tych zdjęciach następnym razem będzie tyylu chętnych, że dwa autokary pojadą Tylko jak podzielimy organizatorów?
Danusiu ostatnie zdjęcia hipnotyzujące - światło w Twym ogrodzie uwielbiam,przenika przez drzewa,roślinki i wszystko razem daje magiczny efekt.
Trawki super - a Tobie pięknie jest w jasnych kolorach - tunika bije na głowę resztę
Nie mogłam sobie odmówić "zacytowania" Waszych uśmiechniętych buzioli
Milo spojrzec na radosne buzie .Ogród jak zawsze zjawiskowy Zdjecia robione z ukrycia wprowadzaja w dodatkowy zachwyt..Pozdrawiam serdecznie fajne dziewczyny.
Ps Tuniczki ładne ale Danusi jest lepiej w ciemniejszych kolorach z uwagi na kolor włosów i karnację .Po prostu jest bardziej wyrazista .Mam nadzieję ze szczerośc jest ceniona i nikogo nie obraziłam Świetnie spedzacie czas,, moze kiedys i ja poznam was osobiscie Nie ukrywam ze marzę o takim spotkaniu
Danusiu, chciałam się poradzić w sprawie drzew w tzw. trawniku - trawie. Mają takie niedokoszone brody. Zrobić im delikatny kancik oplewiony na 2 cm i dokaszać ręcznie? To są te wielkie wypiętrzone świerki w szpalerze dzielące ogród na pół. Oczywiście nie chodzi mi o ich podsadzanie innymi roślinami. Jak sądzisz?