Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

anieszka 22:15, 08 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Hortensja krok po kroku jest świetna. Niesamowite jaka ta przyroda jest zdolna.

Ale najbardziej podoba mi się chyba to zdjęcie ze światełkami. To już zakładać światełka myślicie? Chyba jeszcze ciut za wcześnie. Co prawda na Krakowskim Przedmieściu juz zakładają ale oni mają więcej do założenia niż my.

Musisz głośno trąbić na te światełka żebym usłyszała.

Proszę głośno trąbić abym nie zaspała i przed wigilią po drabinie nie biegała

Trzeba to zrobić jak jest jeszcze w miarę ciepło, bo później kable sztywnieją i palce odpadają
I ja w tym roku mam zamiar ubrać roślinki Do tej pory ubierałam tylko dom
anieszka 22:17, 08 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Właśnie szukam tematu na warsztaty spotkaniowe A nie tam prezenty, z roku na rok coraz mniej mnie to cieszy, a właściwie to wcale nie chcę prezentów, wolę pojechać gdzieś. A jak u Was?

Oj czytasz mi w myślach Tylko gdzieś gdzie jest ciepło i zielono Co proponujesz ????
beta 22:41, 08 lis 2012

przywitać się przyszłam

dużo się dzieje u Ciebie Danusiu, jak zwykle zresztą

też czekam na artykuły o angielskich ogrodach i tak samo jak Ania z naciskiem na ogródki warzywne

myślałam że jesień i zima to sezon martwy, a tu proszę

pozdrawiam serdecznie
betysia 10:34, 09 lis 2012

Zagladam sie przywitac Danusiu, tak pourlopowo....
doczytuje, ogladam...Ty jestes zawsze jak wisienka na torcie...uwielbiam was obie!
...czym bylby ten swiat i my bez Ciebie i ogrodowiska????????????
...same smutne ogrodniczki ( i ogrodnicy )w pracy....tonacy w tonach papierow z tysiacami pytan bez odpowiedzi.... a tak, jestes Ty i tysiace usmiechnietych buz, ktore juz planuja wiosenne rewolucje....
...przesylam milion swiezutkich promyczkow znad Loary i kromeczke briochka z jagodkami do kawy....
tuliskam....
Evchen 11:24, 09 lis 2012

Danuś.. niezmiennie twierdzę, że jesteś Czarodziejką Krajobrazu... uwielbiam oglądać Twoje ogrody i ujęcie detali na zdjęciach. Widać w nich smak, prostotę i wyrafinowanie, subtelną kolorystykę i delikatną biżuterię.. ścieżki i murki, kamyczki i granitowe kostki... ożywają w ogrodzie podkreślając jego walory... wszystko jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.... raz, dwa, trzy.... czary....
Gardenarium 11:25, 09 lis 2012

Kochani, dawno nie pamiętam takiego płaczącego listopada, ledwo można liście pozbierać, trawa taka pozlepiana, posklejana - byle jaka, ciemno za oknem. Nawet zdjęcia nie wychodzą jak należy.

Ja póki co mam na bieżąco, posprzątane, pozbierane, tylko listki nie zmyte z muru, bo czekam aż wszystko opadnie. Nawet Hidcotową mam w miarę na bieżąco.

Trawa skoszona nawet na ulicy, poograbiane, pozamiatane, A jak u Was kochaniutkie i kochani Ogrodomaniacy?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:26, 09 lis 2012

Dzięki za te słówka co sprawiają, że dzionek wydaje się słonecznym...choć nie jest

Instagram Ogrodowiska
Evchen 11:27, 09 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Dzięki za te słówka co sprawiają, że dzionek wydaje się słonecznym...choć nie jest

Danuś, też mi się wydawał paskudnie ponury.. dopóki nie zajrzałam do Ciebie i nie pooglądałam zdjęć Jesteś najlepszym lekarstwem na niepogodę Baaaardzo Ci dziękuję za to, że jesteś tu z nami zawsze i za to forum
Gardenarium 11:31, 09 lis 2012

Mamy pomysł na warsztaty, tzw. dekupażu . Gagu się odezwała do mnie jednak zaproponowała datę, która akurat mi nie pasuje, bo wtedy przyjedzie do nas Irenka z Miłkowa z eMem Zygmusiem, więc poprosiłam o termin 1 grudnia. Narazie czekam na potwierdzenie.

Jak je uzyskam to witajcie u mnie na warsztatach bardzo miłych

Strasznie jestem ciekawa co z tego nam wyjdzie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:48, 09 lis 2012

Mój dzisiejszy ogród jawi się nawet kolorowo, uwielbiam brąz w tym wydaniu

Bardzo mi się to zestawienie kolorów podoba, przemijanie z wiatrem

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies