Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

anieszka 19:06, 09 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Mamy pomysł na warsztaty, tzw. dekupażu . Gagu się odezwała do mnie jednak zaproponowała datę, która akurat mi nie pasuje, bo wtedy przyjedzie do nas Irenka z Miłkowa z eMem Zygmusiem, więc poprosiłam o termin 1 grudnia. Narazie czekam na potwierdzenie.

Jak je uzyskam to witajcie u mnie na warsztatach bardzo miłych

Strasznie jestem ciekawa co z tego nam wyjdzie.

To ja się już zapisuję i szukam drewnianych skrzynek
anieszka 19:10, 09 lis 2012

Gardenarium napisał(a)

Danuś pięknie i jak czyściutko
U mnie robota czeka, bo jak wracam z pracy to już jest ciemno i nic nie mogę zrobić a jest dużo pracy Mam nadzieję że w weekend pogoda będzie ok i doprowadzę ogród do ładu
Gardenarium 19:47, 09 lis 2012

Kochani, gdybyście przeoczyli artykuł i konkurs, to podaje linki

https://www.ogrodowisko.pl/forum/52-dbamy-o-narzedzia-czyli-niezbednik-ogrodnika-zawsze-pod-reka

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/333-konkurs-dbamy-o-narzedzia-czyli-niezbednik-ogrodnika-zawsze-pod-reka

Instagram Ogrodowiska
ewalm 20:57, 09 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Mamy pomysł na warsztaty, tzw. dekupażu . Gagu się odezwała do mnie jednak zaproponowała datę, która akurat mi nie pasuje, bo wtedy przyjedzie do nas Irenka z Miłkowa z eMem Zygmusiem, więc poprosiłam o termin 1 grudnia. Na razie czekam na potwierdzenie.

Jak je uzyskam to witajcie u mnie na warsztatach bardzo miłych

Strasznie jestem ciekawa co z tego nam wyjdzie.

No, proszę! A ja właśnie zakupiłam skrzyneczkę na herbatę i będę zdobić. Szkoda, że do Danusi na warsztaty mam za daleko..
Sebek 21:12, 09 lis 2012

Danusiu - musiałaś dostać super wenę, bo zdjęcia na prawdę wyszły świetnie
ana_art 08:09, 10 lis 2012

Oglądam TVN i własnie pogodą zajmuje się Maja, mówiła że jutro bęzie 400 odcinek Maji w ogrodzie
Urszulla 11:31, 10 lis 2012

kiedyś Twój ogród był bez trawek teraz one bardzo zdobią krajobraz, takie wypełnienie.

A propos tej letniej fotki w poprzedniej serii zdjęć-fajny to był żart zastanawiałam się tylko skąd taką ładną białą horti tam wynalazłaś na jesień, ale pomyślałam że kupiona świeżo.
agniecha973 11:41, 10 lis 2012

Danusiu, masz jakiś pomysł na spożytkowanie 6 krzaków jaśminowca? Mam je tak niechcący, bo zamawiałam Belle Etoile, a dostałam te zwykłe. Pieniądze oddali, a krzaczki zostały. Chętnie je posadzę, bo gród duży, ale nie mam pomysłu z czym je połączyć, żeby kompozycja była ozdobna dłużej niż te 2-3 tygodnie, kiedy kwitną jaśminowce. Myślę nad tym już od wiosny i coś ciężko mi idzie. Zima za pasem, trza sadzić. Jeśli coś Ci przyjdzie do głowy, podpowiedz proszę. Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Kondzio 18:53, 10 lis 2012

Danusiu dziękuje ci ze do nas przyjechalas tylko szkoda ze tak krótko ale było super i nam się buzia nie zamykala było super dziękuje ci za to ze jesteś
Gardenarium 21:03, 10 lis 2012

Kondziu, jesteśmy już w domu, zaliczyliśmy 3 autostrady i zakupy w Warusie bo jutro sklepy nieczynne.
My także dziękujemy za super przyjęcie i podziękowania za obiad i dwa desery hehe, schudnąć się przy Was nie da Zaraz lecę do Kondziowego ogrodu z fotkami

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies