Danuś pięknie i jak czyściutko
U mnie robota czeka, bo jak wracam z pracy to już jest ciemno i nic nie mogę zrobić a jest dużo pracy Mam nadzieję że w weekend pogoda będzie ok i doprowadzę ogród do ładu
kiedyś Twój ogród był bez trawek teraz one bardzo zdobią krajobraz, takie wypełnienie.
A propos tej letniej fotki w poprzedniej serii zdjęć-fajny to był żart zastanawiałam się tylko skąd taką ładną białą horti tam wynalazłaś na jesień, ale pomyślałam że kupiona świeżo.
Danusiu, masz jakiś pomysł na spożytkowanie 6 krzaków jaśminowca? Mam je tak niechcący, bo zamawiałam Belle Etoile, a dostałam te zwykłe. Pieniądze oddali, a krzaczki zostały. Chętnie je posadzę, bo gród duży, ale nie mam pomysłu z czym je połączyć, żeby kompozycja była ozdobna dłużej niż te 2-3 tygodnie, kiedy kwitną jaśminowce. Myślę nad tym już od wiosny i coś ciężko mi idzie. Zima za pasem, trza sadzić. Jeśli coś Ci przyjdzie do głowy, podpowiedz proszę. Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Danusiu dziękuje ci ze do nas przyjechalas tylko szkoda ze tak krótko ale było super i nam się buzia nie zamykala było super dziękuje ci za to ze jesteś
Kondziu, jesteśmy już w domu, zaliczyliśmy 3 autostrady i zakupy w Warusie bo jutro sklepy nieczynne.
My także dziękujemy za super przyjęcie i podziękowania za obiad i dwa desery hehe, schudnąć się przy Was nie da Zaraz lecę do Kondziowego ogrodu z fotkami