Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

ewalm 20:36, 17 paź 2012

No ja też bym jednak poszukała jasno fioletowych, ładniej będzie. Chyba że lubisz mocno kolorowo, bo ja wole tak mniej mocno , ale każdy ma swój własny gust. JK troszkę zgrzytliwe by były przy fioletach.
nieszka 20:39, 17 paź 2012

Poszukam poszukam. Już jak wracałam do domu to takie niezadowolenie mnie naszło...
No ale jak się idzie do sklepu na 10 min przed jego zamknięciem i kupuje na wariata to takie są potem efekty...
kaisog1 20:40, 17 paź 2012

Aga śliczna masz ta rabatę przy tarasie!
bociek 20:57, 17 paź 2012

Witaj Nieszka, przybieglam z rewizyta i... oniemialam. Jaka Ty masz Kobieto lawende. Szok. Cudna.
W ogole masz slicznie, wszystko wypielegnowane, zadbane. Cudnie. Co do skarpy kurcze no nie umiem Ci nic podpowiedziec... A nie lepiej dac jeden kolor za to bardzo duzo???
eliza3 21:01, 17 paź 2012

Rabata bardzo mi się podoba, a w sprawie sadzenia tulipanów nie pomogę, ale będę kibicować.
Sama sadzę tulipany często przypadkowo, ale i tak mi się podoba, bo tulipany same w sobie są piękne. Nie wykopuję co roku, bo uważam, że nie ma takiej potrzeby, jak mają dobrą ziemię wystarczy co dwa, a u mnie nawet co trzy lata.
eliza3 21:01, 17 paź 2012

Kliknęło mi się dwa razy, więc serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
Slawko 21:36, 17 paź 2012

Podoba mi się ta rabatka... pozdrawiam
Slawko 21:37, 17 paź 2012

nieszka napisał(a)
a coś takiego mam w pełni rozkwitu, coś nie mogę takie całej rabaty na zdjęciach znaleć...

...i ta też jest śliczna... lawendy, rozchodniki i rudbekie, to co kocham Widać, że masz rękę do ogrodu...
nieszka 21:43, 17 paź 2012

Gosia Tylko że ona wiosną będzie niezły łysolek

Bocku, dlatego też miałam taki roblem i ja z cebulowymi. Nie chciałam "napstrzyć" ale jeden rodzaj też mi się jakiś taki monotonny wydaje. Z taka byłą mi się kojarzy. Chociaż w sumie poprzeplatany by był iglakami. No i jeszcze z drugiej strony mieszanie tulipanów nie koniecznie mi się udaje. Zawsze na wiosnę dochodzę do wniosku że jeden rodzaje jest najlepszy. Ale połączenie fioletu z bielą zawsze mi się podobało Zaryzykuje ponownie.

Eliza, ja zazwyczaj też sadzę tak raczej bez większego zamysłu tylko tu mi nic nie przychodziło do głowy.
Ja jak już wykopuje to nigdy nie wracają na swoje miesce tylku już tak wsadzam gdzieś w kąt i później wycinam do wazonu
nieszka 21:51, 17 paź 2012

Slawko, dzięki
Tylko ta moje rabata z rozplenicami wygląda w tym roku już tak:

A na wiosnę za dużym kamieniem pojawi się klon palmowy jeszcze