Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

andziulka 22:27, 01 paź 2012

Wiunia, ten rodzaj hosty. która jest u Ciebie w donicy, będzie rosła też w miejscu słonecznym. Tylko pamiętaj o częstym podlewaniu. Pięknie się prezentuje Twoje wejście do domu
monteverde 22:30, 01 paź 2012

andziulka napisał(a)

Andziulka, piękne róże same angielki a gdzie kupiłaś Polkę? pozdrawiam psiunki śliczne pogłaszcz ode mnie

Aniu, wszystkie róże kupowałam w rosarium, polkę też

Ja poluje na ta z Oregonu, jest całkiem inna niż ta angielska http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=16805
andziulka 22:30, 01 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Witaj Andziulka, i znowu u Ciebie festiwal różany Wspaniałe! Żeby moje w przyszłym roku tak chciały kwitnąć A jaki mas system nawożenia? Bo co ogród to inczej Pozdrawiam ciepło

Agatko, ja swoje roże nawożę raz w roku na wiosnę - sypię Azofoskę Ten nawóz jest uniwersalny, stosuję pod wszystkie swoje krzewy, jedynie do kwaśnolubnych mam specjalny
andziulka 22:32, 01 paź 2012

Aniu, wrzuć do mnie zdjecie tej z Oregonu, bo nie wiem o krórej mowa
andziulka 22:34, 01 paź 2012

Witaj Ewelinko, wpadaj do mnie częściej, zapraszam
monteverde 22:46, 01 paź 2012

jest w edycji postu już wrzucony link
andziulka 23:09, 01 paź 2012

Faktycznie dzięki za link, gapa ze mnie Piękne są te róże
EPODLAS 23:26, 01 paź 2012

Witaj Andziula. Też kocham pieski. Teraz mam sunię - kundelka. Jest ze mną 10 lat. Przedtem też miałam też sunię. Niestety odeszła, a ja przeżyłam to okropnie. Obie moje suczki wzięte są ze schroniska. Kiedyś miałam pieska kawalera. My z Misią rozumiemy się bez słów. Uważam, że nikt tak nie kocha człowieka jak pies. Niestety tam gdzie mam działkę na wsi, psy są traktowane okropnie. Oczywiście nie przez wszystkich. Na łańcuchach, nie spuszczane i nędzne jedzenie. Ale to przecież tylko pies - taką odpowiedź słyszałam na moją interwencję. Cieszę się jak w telewizji pokazują, że takie zachowanie może być karane. Dobrze, że zmieniły się przepisy. Pozdrawiam.
wiunia 11:34, 02 paź 2012

Aniu ! Wielkie dzięki za odpowiedź w sprawie host) Podziwiam od rana Twoje róże i naprawdę jest na co popatrzeć! Życzę miłego dnia ...
dajana 12:31, 02 paź 2012

andziulka napisał(a)
Agatko, dziękuję za pozdrowienia Moje pieski też Ciebie pozdrawiają i Twojego pupila

Jaki piękny piesio i taki zadbany .szczęściarz jednym słowem Ogród równie piękny Aniu Róże sliczne a ja do nich mam ogromną słabośc Z racji tego że raczkuje w pracach ogrodowych niewiele dyskutuje o roslinach,, po prostu ich jeszcze nie rozpoznaje No moze niektóre juz tak ,to i tak ogromny mój sukces Podobaja mi sie twoje rabaty .Spełnione marzenia uszczęsliwiają a ogród niesie tyle radosci ze nie sposób wyrazic uczuc tak w jednym zdaniu .W moim przypadku to totalny amok Wpadam po pracy do domu i w ogród Praca do wieczora ,bez jedzenia ale z taką werwa lecę do roboty ze nic nie moze mnie zatrzymać Jedynie żal kiedy się sciemnia. Wiem to szaleństwo ale nie potrafię sie powstrzymać. Euforii nie ma konca,nawet w pracy mysle tylko o tym co dzisiaj zrobię Moje marzenie tez się spełniło .Pozdrawiam serdecznie