Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

anula_wn 19:12, 16 kwi 2012

oj tak pęcherznica to chyba łatwizna
na osiedlu gdzie mieszkałam rosły i były przycinane w żywopłot - chyba można je "poskromić" ?
andziulka 19:20, 16 kwi 2012

AniaDS napisał(a)
Ja mam azalię i co roku mi przemarzają pąki.
Teraz chcę kupić Rh.
Pierwszy raz .

Aniu, moje azalie też co roku przemarzają czasami pojawiają się jakieś kwiatki z pąków przy ziemi. Lubię je mimo wszystko, bo pięknie przebarwiają się jesienią
andziulka 19:24, 16 kwi 2012

anula_wn napisał(a)
oj tak pęcherznica to chyba łatwizna
na osiedlu gdzie mieszkałam rosły i były przycinane w żywopłot - chyba można je "poskromić" ?

Anula, właśnie dlatego lubię pęcherznice, bo są mało wymagające i idealnie nadają się do cięcia w dowolny sposób Są piękne o każdej porze roku
andziulka 19:28, 16 kwi 2012

monteverde napisał(a)
no kupiłam w sobotę jako gipsówkę i myślałam,że Twoja też, jutro zrobię jej zdjęcie z bliska, chociaż ona taka bardziej na odratowanie

Aniu, przy mojej roślince było napisane, że to żagwin. Szczerze mówiąc, nie widziałam fioletowo kwitnącej gipsówki. Podobne do żagwinu listki ma gęsiówka. Wrzuć zdjęcie do mojego wątku, zobaczymy jaka to roślinka
AniaDS 20:40, 16 kwi 2012

Nie zwróciłam uwagi na to, jak się przebarwiają, za mało mnie było w minionym sezonie w ogrodzie jesienią .
Ania 20:59, 16 kwi 2012

Dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie
andziulka 21:20, 16 kwi 2012

Miło mi Cię gościć Aniu z Zielonego Wzgórza
pozdrawiam
Celina 21:32, 16 kwi 2012

Andziulku napisałaś mi ,ze odbiły ci róże z uśpionych pąków.A jak wyglądały te twoje róże ? moje przy dotyku to trzaskają i się kruszą Dlatego myślę ,ze u mnie to sprawa "pozamiatana"
andziulka 21:38, 16 kwi 2012

Ja bym ich jeszcze nie wyrzucała. Przytnij bardzo nisko, podsyp np. magiczną siłą i cierpliwie czekaj. Mnie się udało. Były słabiutkie, ale żyły
Celina 21:44, 16 kwi 2012

andziulka napisał(a)
Ja bym ich jeszcze nie wyrzucała. Przytnij bardzo nisko, podsyp np. magiczną siłą i cierpliwie czekaj. Mnie się udało. Były słabiutkie, ale żyły

Przycięłam i podsypałam We wtorek jak mi sie uda i bedzie pogoda zrobie fotki i wrzucę na moją zakładkę.Niech sie zbierze konsylium i oceni