Śliczne te zdjęcia róż w ramkach mała rzecz a cieszy . A jak jeszcze pochwalą życzliwie ,to się człek prawie że unosi nad ziemią
Razem z Bogdzią mnie zainspirowałyście...mus takie swoje fotki na ścianie tez powiesić. W przyszłym sezonie nad tym popracować muszę! Śliczne te Twoje!!!
Pięknie oprawiłaś te zdjęcia Celinko. Ja też myślałam ostatnio o jakiś zdjęciach, żeby coś oprawić i powiesić, ale chodziły mi po głowie zimowe krajobrazy.
No to i mnie na "sumieniu" mieć będziesz, tak mi się Twój pomysł z obrazami spodobał Buziam podwójnie "za karę"
A u mnie było bardzo mało orzechów to bedę miała lekką zimę, podoba mi sie to.
Celinko, Bogdziu, ja nie mam wcale orzechów, to kupię sobie ile chcę i kiedy chcę Już wiem - tylko trochę na święta No może trochę więcej, żeby jeszcze na Sylwestra zostało
Jak dobrze mieć sąsiada, którego orzech włoski przy granicy rośnie Narzekam na liście, ale na spadające orzechy nie. W tym roku troche się uzbierało
Celinko... klęska urodzaju orzechów??? Już ja bym wiedziała, jak je wykorzystać Pozdrawiam.
Witaj Celinko Pomysł z fotkami na ścianie rewelacyjny, koniecznie musze to wykorzystać) Szaro buro za oknem ale na parapecie kolorowo Pozdrawiam serdecznie
i w domu zapachniało wiosną i latem