MilenaP
20:24, 14 sie 2012

witaj

potrzebuje ich troszkę, a w szkółce mieli jedna po 16 zł, a ja muszę koło 8 jeszcze posadzić...
jestem z siebie dumna - przez 3 dni, z przerwą na wczorajszy, zamurowywałam okno od piwnicy i zagłębienie w tarasie, które było po to, by okno się mogło otwierać. To był test wytrzymałości i osobowościCegły z odzysku, beton z przepisu z forum budowlanego i robota szła. Co prawda kręgosłup bolał jak cholera, ale robota zrobiona. I odzyskałam metr kwadratowy powierzchni tarasu i wreszcie nie mówię do mojego dziecka "nie wpadnij do dziury"!!! Siedzę teraz na tarasie i podziwiam betonowy kwadrat. Wyszedł mi piękny. Fachowo zatarty, nie wykrusza się, a jakie kanciki
może trochę wstyd, że taka praca wykonywana przez kobietę, ale co tam mus to mus. Już się śmieję, że jestem jak Kwiatkowska z 40-latka, co żadnej pracy się nie boi
Już widzę te róże z sadzonek za kilka jak wszystkie kwitnąReszta też super!
Brawo Milenko!
Ja ostatnio wrzucałam węgielJestem zdania , że MY KOBIETY lepiej sobie radzimy w razie potrzeby z męskimi zajęciami
ONI jak nie mają obiadku to lecą po gotowca albo do mamusi, zamiast coś ugotowac
szybko wyślę, żeby M nie zauważył